fbpx Skip to content

Az Apple 2021 nyarán a WWDC21 esemény égisze alatt mutatta be iOS 15 operációs rendszerét. A megújult iMessage és FaceTime opciók mellett a vállalat további testre szabási lehetőségeket is hozzáad a népszerű Memoji funkcióhoz.

A 2017 novemberében bemutatott iPhone X modellel együtt érkezett funkció nagyon hamar népszerűvé vált, ami az arcok érzékelésére és animálására a telefon TrueDepth kameráját használja.

Sokunknak számára bagatell dolognak tűnhetnek a Memojik, de valljuk be őszintén: jóformán nincs olyan iPhone tulajdonos, aki ne használta volna még. Sőt, kreatív elmék szerte a világban rengeteg szórakoztató karaokét készítettek a Memoji segítségével. Amióta az Apple pedig a Memoji matricák segítségével minden iPhone felhasználó számára elérhetővé tette a funkciót, a népszerűsége tovább növekedett.

Tökéletesen tisztában van ezzel természetesen az Apple is, hiszen évről-évre kapunk különböző testre szabási opciókat, kisegítő lehetőségeket, nyelvtámogatást. Szemüvegek, fejfedők, frizurák, ruhák. Rengeteg kombináció. Apró dolgok, de összességükben hozzájárulnak ahhoz, hogy igazán egyéni avatart hozzunk össze magunknak.

Mivel az iOS 15 már több mint egy hete elérhető, ezért lássuk, az előző verziókhoz képest milyen újdonságokat hoztak a Memojik az Apple iOS 15-ös rendszere alatt.

  • Ruházat: a felhasználók már több mint 40 ruha közül választva szabhatják testre a Memojijukat, hogy ezek tükrözzék az stílusukat, hangulatukat vagy az évszakot, mindezt három különböző színvariációban.
  • Új akadálymentes lehetőségek: három új lehetőség segítségével cochleáris implantátummal, oxigéncsővel, vagy puha sisakkal is reprezentálhatjuk magunkat.
  • Új matricák: kilenc új Memoji matrica segítségével shakát, kézi hullámot, villanykörte pillanatot és még sok mást is küldhetünk.
  • Két különböző szemszín: különböző színeket választhatunk a bal és a jobb szemhez.
  • Új szemüveg: testre szabhatjuk karakterünket három új szemüveg opcióval, beleértve a szív, a csillag és a retro formákat.
  • Többszínű fejfedő: képviseld kedvenc sportcsapatodat vagy egyetemedet, ha akár három színt választasz a fejfedőhöz.

Te használod a Memojit?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok