fbpx Skip to content

Alig jelentette be az Apple az új iPhone 13 sorozatot, Ming-Chi Kuo máris megosztott néhány érdekességet a kijelző alatti Touch ID-val ellátott iPhone modellről és az összecsukható verzióról is.

Kuo szerint az embereknek nem szabad elvárniuk, hogy a következő iPhone-on a kijelző alatti Touch ID legyen, mivel ennek a technológiának a bevezetése még egy-két évet biztosan várat magára.

Kuo ezt írja a 9to5Mac által publikált jegyzetben:

Módosítottuk előrejelzésünket, hogy a vártnál lassabb fejlesztési előrehaladás miatt 2023-ra, illetve 2024-re várjuk a kijelző alatti ujjlenyomat azonosítós iPhone és az összecsukható iPhone bevezetését. Úgy gondoljuk, hogy ez 2022-ben és 2023-ban negatívan érintheti az iPhone eladásokat.

Kuo nem először jelentette, hogy az Apple dolgozik ezen a technológián. Most azonban egyértelművé tette, hogy a kijelző alatti Touch ID nem lesz elérhető a 2022-es iPhone sorozatban.

A közelmúltban “Power On” hírlevelében a Bloomberg munkatársa, Mark Gurman azt írta, hogy az Apple tesztelte a kijelző alatti Touch ID technológiát az iPhone 13 modelleknél, de az nem ugrotta meg a lécet. Az augusztusi hírlevelében ez állt:

Bár az Apple tesztelte a képernyő mögé épített Touch ID-t a soron következő zászlóshajó iPhone-oknál, idén azonban ez nem sikerült. Úgy gondolom, hogy a vállalatnak a Face ID-vel vannak nagyra törő tervei a magasabb kategóriájú iPhone modellek esetében, és hosszú távú céljuk, hogy ezt a biometrikus azonosítási módot építse be a kijelzői alá.

Személyes véleményem, hogy számomra ez lesz a “hűha” kategória, már így hallás után is izgalmasnak tűnik! 🙂

Ti hogy látjátok?

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.