fbpx Skip to content

Alig jelentette be az Apple az új iPhone 13 sorozatot, Ming-Chi Kuo máris megosztott néhány érdekességet a kijelző alatti Touch ID-val ellátott iPhone modellről és az összecsukható verzióról is.

Kuo szerint az embereknek nem szabad elvárniuk, hogy a következő iPhone-on a kijelző alatti Touch ID legyen, mivel ennek a technológiának a bevezetése még egy-két évet biztosan várat magára.

Kuo ezt írja a 9to5Mac által publikált jegyzetben:

Módosítottuk előrejelzésünket, hogy a vártnál lassabb fejlesztési előrehaladás miatt 2023-ra, illetve 2024-re várjuk a kijelző alatti ujjlenyomat azonosítós iPhone és az összecsukható iPhone bevezetését. Úgy gondoljuk, hogy ez 2022-ben és 2023-ban negatívan érintheti az iPhone eladásokat.

Kuo nem először jelentette, hogy az Apple dolgozik ezen a technológián. Most azonban egyértelművé tette, hogy a kijelző alatti Touch ID nem lesz elérhető a 2022-es iPhone sorozatban.

A közelmúltban “Power On” hírlevelében a Bloomberg munkatársa, Mark Gurman azt írta, hogy az Apple tesztelte a kijelző alatti Touch ID technológiát az iPhone 13 modelleknél, de az nem ugrotta meg a lécet. Az augusztusi hírlevelében ez állt:

Bár az Apple tesztelte a képernyő mögé épített Touch ID-t a soron következő zászlóshajó iPhone-oknál, idén azonban ez nem sikerült. Úgy gondolom, hogy a vállalatnak a Face ID-vel vannak nagyra törő tervei a magasabb kategóriájú iPhone modellek esetében, és hosszú távú céljuk, hogy ezt a biometrikus azonosítási módot építse be a kijelzői alá.

Személyes véleményem, hogy számomra ez lesz a “hűha” kategória, már így hallás után is izgalmasnak tűnik! 🙂

Ti hogy látjátok?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

 1. osszecsukhato? (lehet a reklamoktol nem talaltam?)

 2. Avatar for pAnk pAnk says:

  Engem az érdekel, hogy a FID fanok majd nem vesznek TID-s telefont, valamint, hogy mi lesz majd az aktuális hiszti ellene? :slight_smile:

 3. Avatar for novisz novisz says:

  OK, de miben fog különbözni a samu-kban találhatótól?

  “Biztonságos?” – Dr. Szell

 4. Nem szabad elvárni? A többi gyártó már több éve megcsinálta! Nekem egyébként nem szükséges, sem a szenzorsziget elhagyása, sem a tuch id.

 5. Avatar for vjan vjan says:

  De hát tudod, a többi mind sz@r, de majd az Apple! Aztán jön az, hogy rosszul tartod.

 6. Apple tempót figyelembevéve + 5 évet nyugodtan lökjetek hozzá minden évszámhoz. 🤷

 7. Avatar for expa expa says:

  Miért lenne hiszti? Nem is értem. Azt vesszük ami van. Szerintem piszok jó a FID de ha nem lesz akkor nem lesz. Bár remélem meghagyják ezt az opciót is…

 8. Avatar for bcsi bcsi says:

  Szerintem a kijelző alatti Face ID lesz az igazi nagy dobás :slight_smile:

 9. Avatar for pAnk pAnk says:

  Amiért eddig is. Rendszeresen olvasom a hozzászólásokat itt, ahogy Te is.

 10. Avatar for vjan vjan says:

  Jobs meg forog a sírjában. Mivé lett az Apple, lassan kullog az Androidos telók után. Nem mintha engem érintene a hajtogatós telefon, de azért azt a TID-t megcsinálhatnák már.

 11. Avatar for Jadeye Jadeye says:

  Jobs már akkor is forgott a sírjában, amikor még élt. rajta és az Apple vezetőségén kívül senki nem tudja, hogy mit hagyott hátra.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for White64GB Avatar for novisz Avatar for rihekopo79 Avatar for Szifon Avatar for baloghadam74 Avatar for pAnk Avatar for bcsi Avatar for Jadeye Avatar for expa Avatar for vjan