Itt az első kicsomagolós videó az aranyszínű iPhone 13 Pro Max modellről

Az első előrendelések előtt, amelyek a héten érkeznek a vásárlókhoz, már megérkezett a YouTube-ra az iPhone 13 Pro Max első kicsomagolós videója. Ebben közelebbről megvizsgálják az új csomagolást, valamint az arany színű iPhone 13 Pro Max készülék kialakítását.

A videót először a Front Page Tech szúrta ki, a SalimBaba Technical nevű YouTube csatornáról származik. Az iPhone 13 Pro Max kialakítása hasonló az iPhone 12 Pro Max modelléhez, azonban akad néhány apró változtatás. Az iPhone 13 Pro Max valamivel vastagabb és nehezebb mint elődje, miközben a hátsó kamerasziget is nagyobb lett.

Az Apple átalakította az iPhone 13 Pro Max dobozát is, hogy megszüntesse a műanyag csomagolást. A vállalat szigorú környezetbarát elvei mentén eszközölte a változtatást:

Az újratervezett csomagolás kiküszöböli a külső műanyag csomagolást, elkerülve 600 tonna felesleges műanyag képződését, és közelebb hozza az Apple-t ahhoz a céljához, hogy 2025-ig teljesen eltávolítsa a műanyagokat az iPhone csomagolásból.

A videó nagyvonalakban szemrevételezi az újratervezett csomagolást, amelyen a doboz rögzítésére használt ragasztópapír fül látható, nem pedig műanyag borítás. A dobozban a készüléken kívül a megszokott papírokat, egy Apple-matricát és az USB-C/Lightning-kábelt találjuk.

Az iPhone 13 Pro Max modell természetesen előlapi bevágással is rendelkezik, amely nagyjából 20%-kal kisebb szélességű, de valamivel magasabb is – a videóban ez nem kerül részletesebben bemutatásra.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. tacs007 says:

    Nekem mar a kezemben van a iPhone 13 Pro Max, igaz nem arany szinben. :slight_smile:

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!