Kiszivárgott videóból derült ki az idei iPhone neve

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pletykák során mindig hivatkoznunk kell az eljövendő iPhone-ra és ezért adunk neki egy nevet. Az iPhone X-et például iPhone 8-nak hívták a pletykák bemutatása előtt.

A 2021-es iPhone-t eddig is iPhone 13-ként említettük és ha a kiszivárgott videónak hihetünk, a telefon neve pedig valójában… iPhone 13 lesz! Juhéj, idén nem tévedtünk!

A videót a @PinkDon1 nevű Twitter felhasználó csiripelte ki a világhálóra, de azóta a tweet törlésre került.

Az, hogy ez azt jelenti, hogy valódi a videó, vagy épp azt, hogy teljesen kamu, nem tudhatjuk, de ha tippelnem kéne, akkor arra tenném a voksom, hogy valódi iPhone 13 Pro Max tokokat láthattunk rajta.

Így utólag a fotóból csak annyit láthatunk, hogy az új iPhone-oknak nagyobb lesz a hátlapi kameraszigete, amit az eddigi pletykák is megerősítettek és a szerkesztőségünkbe került harmadik féltől származó iPhone 13 tokok is:

Persze ha valódi volt a Twitteres videó, akkor arra is következtethetünk, hogy lesz MagSafe az iPhone 13-ban is – de ez szinte borítékolható volt.

Szóval ebben a hónapban az iPhone 13-at fogja kiadni az Apple és nem az iPhone 12S-t vagy hasonlót. Hurrá?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. De a 13-as szám balszerencsét hoz…

 2. Jadeye says:

  ez egyszerűen véletlen. (Kínában meg a 4-es számot nem szeretik, mert hasonló a kiejtése a halál szó kiejtéséhez.)

  de kérlek, itt inkább maradjunk a témánál. a babonák nem kapcsolódnak az oldal témájához.

 3. engem nem érdekel a neve, csak legyen benne nagyobb telep, 120hz, amit utána le tudok venni 60-ra és élvezhetem, hogy sooookkal tovább bírja majd :smiley:

 4. Ezt nem értem honnan gondolják az emberek hogy majd 60hz sokkal jobb akkumulátor idővel rendelkezik a telefon. :smiley: Ez olyan mintha kikapcsolnád a Wi-Fi-t és jobb lenne az aksi. Nem, nem lesz jobb, az a 10p nem oszt nem szoroz.

 5. gunar says:

  Inkább az akku növelésével célozhatnának erre az idióta kamera szigetre és végre eltűnhetne egy sima hátlap mögött újra mint régen. Én nem hiszem hogy ez a kameraszigetesdi olyan mérvű tetszést vált ki az emberekből, hogy ennyire kell hozzá minden gyártónak ragaszkodni. A vasak már amúgy is olyan vékonyak, hogy pl az asztalról éppen csak ujjheggyel lehet felvenni, kényelmesebb is lenne ha annyival vastagodna amennyit kilóg hátul a kamerákat körbevevő sziget, főleg mert pár tizedről beszélünk csak, de az a készülék kb teljes hátulján egy nagyobb akkunak adhatna helyet. Bár lehet ez csak az én véleményem, nem tudhatom.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!