fbpx Skip to content

Lassan már másfél éve indult útjára a “modern műalkotás” projektünk, ami esetén a képeket Jadeye kollégánk, a Szifon.com főszerkesztője egyedileg, kézzel készíti el minden megrendelőnek a saját, eredeti elrendezéseiben, amelyek a készülékek felépítését követik. De mi is ez?

Lényegében egy szétszedett Apple termékről beszélünk, ami egy keretbe van rakva, de azért nem ilyen egyszerű. Ez lehet egy szívünkhöz nőtt készülék, amivel átvészeltünk megannyi élményt, de egy beázott iPhone is, vagy pedig akár egy olyan iPhone 3GS, amit nemrég vettünk azért, mert ez volt az első Apple telefonunk. Tehát ez nem egy egyszerű kép, amit megvásárolunk, hanem bensőséges kapcsolat a rajta található készülékkel, amire ha ránézünk, a kapcsolódó élmények jutnak az eszünkbe. Ezért készült ez a projekt!

Jadeye kollégánk 2019 karácsonyán ajándékozta meg az ismerőseit ezen alkotásokkal, ami teljes meglepetés volt számunkra, és imádtuk, és nem csak sajátjainkat, hanem egymásét is. Megnéztük őket, mikor átmentünk egymáshoz, vagy elmeséltük a saját történetünket, amikor átjöttek a haverok. Mindenki akart egyet, jogosan. ?

Így végül 2020 februárjában a Szifon.com olvasók számára is megnyitottuk a kapukat, hogy azok, akik szeretnének egy ilyen modern műalkotást, rendelni tudjanak a kollégánktól. Emiatt tehát nem csak egy egyedi termékről van szó, hanem támogatásról is, tehát ezzel egyénileg támogatjátok is az oldal működését, minket.

Szintén fontos kiemelni, hogy a Jadeye kollégánk által készített képek esetén nem csak az alkatrészek elrendezése teljesen eredeti, hanem az adott készülék összes alkatrésze a képre kerül, az esetleg már hiányzó csavarok vagy alkatrészek is pótolhatók. Törött kijelző esetén pedig az is kicserélhető egy ép darabra – bár többször is előfordult már, hogy direkt a törött kijelzővel kérte a képet az adott megrendelő. 🙂

Az elmúlt években sokan rendeltetek keretezést tőlünk: volt, aki ajándékba vitte a családtagjának, más az üzletébe vagy irodájába rakta ki dekorációként, de készült születésnapra is, vagy csak évfordulóra a párjuknak.

Mindegyik alkotás egyedi a maga nemében és emiatt néhány megrendelői visszajelzést is beraknánk ide:

Elképesztő lett, nagyon köszönöm! 🙂
Gábor (iPhone SE)

Nagyon szuper lett!!! 🙂
Dani (Google Pixel 1)

Zseniális! Köszönöm!
Mikes (iPhone 4s)

Jó lett, szép lett, tetszik! Köszi szépen!
Laci (iPhone 4s)

Mégegyszer nagyon szépen köszönöm a képet. Nagyon jó lett?☺️
Liza (Apple Watch Series 1 42mm)

5 000 és 10 000Ft kedvezmény július végéig!

Úgy döntöttünk, hogy nyár közepén, július utolsó két hetében akciót hirdetünk, és egy kép megrendelése esetén 5 000Ft-os kedvezményt, két kép együttes megrendelése esetén pedig 10 000Ft-os kedvezményt kaptok. Ez úgymond a mi ajándékunk nektek, hogy még több emberhez eljuthasson ez az élmény. Az ár készülékenként és termékenként változik, ezért ahogyan eddig is, kérünk titeket, hogy emailben érdeklődjetek, ha szeretnétek bekereteztetni valamit.

Írjatok a [email protected] “modern műalkotás” vagy “keretezés” tárggyal.

Egyedülálló módon nem csak iPhone-okat, iPadeket, Apple Watch-okat, hanem Mac-eket is keretezünk, és brutálisan nagy, 15″-os MacBookok keretezését is kérték már tőlünk, amik elképesztően feltűnőek a falon és szinte mindenki megcsodálja őket. Tehát érdemes nagyban is gondolkozni, mert tényleg egy egyedi műalkotással találkozhatnak az ismerőseink a nappalink falán.

Reméljük, az akció segítéségével még több emberhez eljut majd ez a lehetőség, amit kizárólag a következő két hétben való megrendelés alatt lehet kihasználni. Az sem baj, ha a készülék később érkezik meg hozzánk, legyen meg a megrendelés és így a kedvezményre szert tehettek.

Köszönjük nektek az elmúlt bő 1 évet és várjuk a következőket! ❤️

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok