Vicces kicsomagoló videót osztott meg a CARROT Weather az Apple Design Awardjukról

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A WWDC 2021-en az Apple kiosztotta az „Apple Design Award” díjakat, amiket minden évben az App Store általuk legjobbnak ítélt alkalmazásai kapnak meg.

Idén az „Interakció” kategóriában a Bird Alone mellett a CARROT Weather időjárás előrejelző alkalmazás is díjazott lett, amit készítői egy érdekes videóval mutattak be.

A videóban az Apple-től kapott díj kicsomagolását láthatjuk, melyhez a humoros narrációt az alkalmazás saját hangja adja.

Ez egyáltalán nem meglepő, hiszen maga a CARROT Weather alkalmazás is arra épül, hogy humoros mondatokkal közli az időjárást.

Az Apple így nyilatkozott arról, hogy idén miért a CARROT Weather kapta a díjat az „Interakció” kategóriában:

„A CARROT Weather vicces előrejelzéseiről és egyedi felületéről ismert. A legutóbbi design frissítés egyszerűbb és elegánsabb élményt nyújt minden Apple platformon. A mókás időjárás előrejelzésektől, a robosztus és testreszabható widgeteken át a hasznos számlapokig, ez az alkalmazás végtelen szórakoztatást kínál.”

Te használtad már a CARROT Weather alkalmazást?

CARROT Weather: Alerts & Radar
  • CARROT Weather: Alerts & Radar
  • Méret: 156.38 MB | Verzió: 5.7.1
  • Ár: Ingyenes | Értékelés:

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. Nekem sem volt az :smiley: De igazából kinek mi.

  2. Engem konkrétan felidegesített hogy a pali mit össze szerencsétlenkedik azzal a késsel hogy nem bír egy k@rva dobozt kibontani.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!