fbpx Skip to content

Bár a héten minden figyelem az Apple új szoftvereire irányult, a vállalat ezek mellett új funkcióval bővítette a webes alkalmazásait is. Az iCloud Mail webes verziója újratervezett felületet kap, amely jelenleg béta verzióban érhető el.

A felhasználók az iCloud béta webhelyére való belépéskor találkozhatnak a webes Mail alkalmazás frissített verziójával. Az új kialakítás jobban hasonlít a jelenlegi iPades Mail alkalmazásra.

Az előző webes Mail alkalmazás, amely továbbra is elérhető a hivatalos iCloud webhelyen keresztül, az iOS 7-es felületre emlékeztető elemeket tartalmaz, vékony betűtípusokkal és ikonokkal. Most úgy tűnik, hogy az Apple végre modernebb megjelenést hoz az iCloud webes felületére, kezdve a Maillel. Más iCloud alkalmazás azonban még a béta weboldalon is a régi kivitelben érhető el.

Egy másik különbség a weben található régi és új iCloud Mail között a levélírási panel, amely most ugyanabban az ablakban jelenik meg, míg a régi egy külön ablakban hozta az említett panelt.

Az alábbi galériában két képpárral szemügyre vehetjük a képernyőképeket, összehasonlítva a két megjelenést – az első kép mindig a béta, a második pedig a jelenlegi verzió:

Bár nincs konkrét hír arról, hogy az új iCloud Mail mikor lesz mindenki számára elérhető, az Apple valószínűleg még az idén áttér az új designra az iOS 15 és más frissítések kiadásával. Ha ki szeretnéd próbálni az új webes iCloud Mail alkalmazást, csak jelentkezz be Apple ID-vel a beta.icloud.com címen!

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok