Apple Music: különleges esemény a WWDC startja után

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple Music Twitter csatornáján közzétett videó szerint az Apple egy különleges eseményre utal, mely június 7-én, azaz ma, európai idő szerint este 9 órától kerül megrendezésre, két órával a WWDC startja után.

Jelenleg ez az esemény hivatalosan nem szerepel a WWDC menetrendjében, várhatóan az ‌Apple Music‌ Spatial Audio és Dolby Atmos integrációjához kapcsolódik, mely szolgáltatást az Apple előreláthatólag a hónap végén élesít.

Az Apple bejelentette, hogy a Dolby Atmos által jegyzett Spatial Audio júniusban az ‌Apple Music‌ összes előfizetőjéhez megérkezik a jobb minőségű, veszteségmentes streaming mellett. A vállalat az új funkciókat már a közösségi médiában és az ‌Apple Music‌ alkalmazásban is népszerűsítette, de a teljes egészében ennek szentelt, különleges esemény említése azért meglepetést okozott a rajongók és média körében is.

Az Apple hivatalos keynote eseménye, június 7-én, azaz ma este, európai idő szerint 19 órakor kezdődik. Tartsatok velünk itt az oldalon, hogy első kézből értesülhessetek az izgalmas újdonságokról!

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. expa says:

  Király…

 2. Fél órája keresem, hogy hol lehet megnézni az Apple Music Eventet és sehol nem találom??? Nem publikus?

 3. Én sem találom sehol, elmaradt mint az új mac-ek bemutatása? :joy:

 4. Jadeye says:

  @balazserno @norbertothh a jelek szerint ezt vagy lefújták, vagy eleve csak hiba volt, hogy megjelent az Apple Music felületén a link.

 5. Czo says:

  Nincs is jobb fel 7-kor, mint egy kis AccaDacca :smiley: A szomszedok is csapatjak? :smiley:

 6. Fülhallgatóval próbáltam :grinning: Nekem volt ébresztő. :slightly_smiling_face:

 7. Nah ezt mindjárt meg is ciccentem egy DAC-kal :slight_smile:

 8. Már reggel óta megy nálam a Fiio+Ultrasone kombó :slightly_smiling_face:

 9. Mindjárt kimegy a cikk :slight_smile: Egyébként jó minőség, meg szépen szól minden szám. Picit nehéz magasabb felbontást találni de egy DAC-kal simán kihallható.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!