iPhone 12 állvány, ami tölti az Apple Watch-ot és az AirPods-t is!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem először írunk a SmartDiszkont iPhone 12-es termékpalettájáről. Ők szoktak nekünk küldeni újdonságokat, amikről beszámolhatunk a már meglévő és újdonsült iPhone 12 tulajdonosoknak is. Ezúttal egy 3 az 1-ben dokkolót hoztunk el nektek, ami rendelkezik beépített LED fénnyel is.

Ha csak saját magamból indulok ki, akkor már nyert ez a kiegészítő, mert az AirPods-t szinte folyton elfelejtem tölteni. Sokszor egyébként az órát is le szoktam venni napközben, mert kényelmetlen, ha rajtam van fém szíj és hosszabb bejegyzést írok. Ezen kívül természetesen fontos, hogy ha töltöm a készüléket, akkor értesítésenként rá is lássak, tehát számomra mindenképp fontos, így egy értesítés esetén csupán ránézek a telefonra, ami felold és mutatja is magát az üzenetet. Egyszóval tényleg ideális kis dokkolóról van szó, de nézzük meg mélyebben!

A 3 az 1-ben töltőállomás akár 15W-os teljesítményre is képes és beépített watch töltővel is rendelkezik. Az iPhone 12-t természetesen a MagSafe mágnesnek köszönhetően ott tartja a dokkolón, ami könnyedén levehetővé, és forgathatóvá is teszi a készüléket, tehát akár videót is nézhetünk fektetett módban rajta, töltés közben. Alul kapott még egy tekercset a dokkoló, amire akár az AirPods-unkat is rakhatjuk.

Mindezek mellett egy érintésre reagáló körvilágítással is rendelkezik, ami esti fénynek hibátlan lehet a hálószobába vagy dolgozóba. Ahogy már megszokhattuk, a kábeleken kívül sajnos adapter nem jár hozzá, így ezt érdemes külön is beszerezni, arra viszont figyeljünk oda, hogy 30W-os legyen, mert azért a 3 kiegészítőt megfelelő erősséggel kell tölteni.

Alapjában véve egy rendkívül szép dokkolóról van szó, ami megfelelően használható az íróasztalon vagy akár a hálószobában is. A kis LED körfény pedig csak hab a tortán. Megvásárolható fekete és fehér változatban ide kattintva a Smartdiszkonttól!

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. expa says:

  Nagyon baráti ár. Ugyan ilyen Belkinben 55.000 Ft…
  Köszi a tippet.

 2. expa says:

  Egy baj van ezzel a tőltővel. Az óra töltés közben nem feléd néz :frowning:
  A belkin változatnál ezt jól oldották meg.

 3. Miért nézzen feléd?

 4. expa says:

  mert ha az asztalra koppintok akkor az óra feléledne és látnám rajta az időt

 5. Sztem ezt így is látod, ha az asztalnál ülsz. Valóban éjjeli szekrényen nem ideális.

 6. expa says:

  Ez megbízható bolt vajon? Napok óta nem veszik fel a telefont és nem válaszolnak az e-mailre.
  Elég fura, hogy ilyen céget ajánlotok :smiley:

  Amúgy megjött ennek az új változota ahol az óra már felénk néz!

 7. Én személyesen ismerem a tulajdonost mindig normális volt és jófej. Nyiregyháziak :slight_smile: Írj nekik még1 emailt és tedd be cc-be a hello@szifon.com -ot hogy én is lássam! Köszi :slight_smile:

 8. expa says:

  Megvásároltam ez: TECH-PROTECT A12 3 az 1-ben vezeték nélküli töltőállomás 15W MagSafe fehér
  Sajnos nagyon vacak minőség nem javaslom senkinek.
  Ha leveszed róla a telefont akkor elmozdul az asztalról a töltő. Nincs súlya.
  Amikor az állványon pötyögsz a teón akkor beremeg az egéz mint egy rugó. Semmi tartása.
  A fém részek nem vém csa fényes műanyag. Nagyon gagyi az érzete.
  Nem ajánlom senkinek.
  A BELKIN drágább de messzemenően jobb minőségű.

 9. Jadeye says:

  egy ilyen töltő szerintem nem arra való, hogy az ember töltés közben nyomogassa rajta a telefont, én meg eleve nem nyomogatom. de netes vásárlásnál ott van a 14 napos elállási lehetőség.

 10. expa says:

  én szinte csak így nyomkodom állványon. Ez kell a munkámhoz. A BELKIN megoldása kiváló. Az nem mozog, nem csúszkál el. Ezt próbából vettem mert túl olcsó volt. Hát, olyan is…

 11. expa says:

  Azt tudom. Csak ilyet is árulnak.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!