Shot on iPhone 12: Teljes virágzás

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az  iPhone készülékek felhasználói által készített, kísérleti videók nagyon szép eredményeket hoztak az már elmúlt években is, és most a sorozat legújabbja egy tavaszi témával érkezett meg: “Teljes virágzás”. A lent látható videókban mi is tanúi lehetünk az iPhone 12 kamerája által rögzített gyönyörű felvételeknek.


Látványos hétköznapi, kísérletezős videókat láthattunk egyébként tavaly ősszel is, röviddel az iPhone 12 megérkezése után, fókuszba helyezve a makró felvételt, a lassítást és az éjszakai módot.

Az Apple most egy újabb remekművel jelentkezett, melynek kivitelezésével az Incite nevű médiacéget bízta meg. A videó a “Mindennapi kísérletek: Teljes virágzás” címet kapta. A mottó sem mellékes: “Ünnepeljük a tavasz színeit, az életet és növekedését az iPhone 12 segítségével.” A 3 perces videó néhány igazán éles felvételt emel ki, emellett kulisszák mögötti kommentárokat és felvételeket tartalmaz arról, hogyan is használták mindehhez a stop motion technikát, a lassítást és a time lapse-t.

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!