fbpx Skip to content

Az AirTag önmagában csak egy zsebbe dugható, de szerencsére az Apple és a kiegészítő-gyártók is hamar ráugrottak a tartók készítésére.

Az Apple 3 különböző tartót készít az AirTaghez és most mindegyiket megnézheted iOS eszközödről kiterjesztett valóságba illesztve.

A lentebbi linkek iOS eszközön megnyitva automatikusan kiterjesztett valóság környezetbe dobnak, ahol el tudod helyezni az előtted lévő térben az adott kiegészítőt.

Kezdjük az AirTag bőr kulcstartóval, mely az alábbi 3 színben érhető el:

Ezek a kulcstartók 15990 forintot kóstálnak az Apple-nél.

Az AirTag-bőrpánt főleg bőröndökre vagy táskákra rögzítést könnyíti meg és csak 2 szín közül választhatsz:

Ez egy kicsit drágább, 17990 forintot kell érte az Apple-nél hagyni.

Szerencsére ennek a pántnak van egy olcsóbb, poliuretánból készülő változata, a sima AirTag-pánt, ami vidámabb színekben is elérhető:

Az Apple AirTag kiegészítői közül ez a legolcsóbb, csak 12990-be kerül, ami pont megegyezik egy AirTag árával.

Elmebajnak tűnhet az, hogy a legolcsóbb, Apple által gyártott kiegészítő annyiba kerül, mint egy AirTag, de kedvenc cupertinói vállalatunknál úgyis tudják, hogy ezek nélkül korlátozottabb az eszköz is.

Persze a kiegészítő-gyártóknál már készülnek az olcsóbb tartók is az Apple követőjéhez, de azokhoz most nem tudunk kiterjesztett valóságba illeszthető modelleket mutatni.

Neked melyik gyári AirTag kiegészítő tetszett a legjobban?

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.