Nézd meg kiterjesztett valóságban a hivatalos AirTag kiegészítőket

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az AirTag önmagában csak egy zsebbe dugható, de szerencsére az Apple és a kiegészítő-gyártók is hamar ráugrottak a tartók készítésére.

Az Apple 3 különböző tartót készít az AirTaghez és most mindegyiket megnézheted iOS eszközödről kiterjesztett valóságba illesztve.

A lentebbi linkek iOS eszközön megnyitva automatikusan kiterjesztett valóság környezetbe dobnak, ahol el tudod helyezni az előtted lévő térben az adott kiegészítőt.

Kezdjük az AirTag bőr kulcstartóval, mely az alábbi 3 színben érhető el:

Ezek a kulcstartók 15990 forintot kóstálnak az Apple-nél.

Az AirTag-bőrpánt főleg bőröndökre vagy táskákra rögzítést könnyíti meg és csak 2 szín közül választhatsz:

Ez egy kicsit drágább, 17990 forintot kell érte az Apple-nél hagyni.

Szerencsére ennek a pántnak van egy olcsóbb, poliuretánból készülő változata, a sima AirTag-pánt, ami vidámabb színekben is elérhető:

Az Apple AirTag kiegészítői közül ez a legolcsóbb, csak 12990-be kerül, ami pont megegyezik egy AirTag árával.

Elmebajnak tűnhet az, hogy a legolcsóbb, Apple által gyártott kiegészítő annyiba kerül, mint egy AirTag, de kedvenc cupertinói vállalatunknál úgyis tudják, hogy ezek nélkül korlátozottabb az eszköz is.

Persze a kiegészítő-gyártóknál már készülnek az olcsóbb tartók is az Apple követőjéhez, de azokhoz most nem tudunk kiterjesztett valóságba illeszthető modelleket mutatni.

Neked melyik gyári AirTag kiegészítő tetszett a legjobban?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. Aliexpresszen fent van már az összes. A Hermész is. Minden formában minden színben 4-5 €/db 🤷🏼 A sima Apple van már szilikonból is illetve árulnak hozzá való felragasztható tokot is ha nincsen kulcs karika megoldás azon amire tenni szeretned. Természetesen minden minden színben. Az Amazonon ugyanezek vannak csak dupla pénzért.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!