Nyerj egy új iMac 24″-et az iSTYLE-tól!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén az iSTYLE egy különleges nyereményjátékot indít, amire kérdés nélkül érdemes feliratkozni! Egy új iMac-et nyerhettek, ha ide kattintotok és csatlakoztok az iSTYLE family-hez.

Az új iMac-et néhány hete mutatta be az Apple, és talán nem is kérdés, hogy “instant get”. A gép, azon túl, hogy bőven, még évekig megfelel az átlagfelhasználók számára, akár komolyabb videó vágásra, vagy képszerkesztésre is használható. Az új M1-es iMac lényegében az egyik leggyorsabb asztali gépe lett az Apple-nek, ami most ajándékként az asztalotokra kerülhet!

Az iSTYLE játékára egyébként május 30-ig lehet jelentkezni, érdemes is, mert nem sűrűn sorsolnak ki egy fél millió Ft-os gépet. Ezen kívül számos akcióval várnak titeket, például Mac beszámítással, amiről részletesebben az iSTYLE főoldalán találhattok információkat. Tehát ide kattintva jelentkezni lehet a játékra, Mac beszámításról pedig itt találtok további információkat.

Sok szerencsét mindenkinek! 🖥

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!