Ming-Chi Kuo szerint 2021 második felében érkezhet az iPad mini 6

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A TF International Securities elemzője, a “legenda”, Ming-Chi Kuo ezúttal gyártósori információkra hivatkozva nyilatkozott az Apple aprócska táblagépéről.

Ha lehet hinni Kuo-nak, akkor az Apple 2021 második felére csúsztatta az iPad mini 6 kiadását, de pánikra semmi ok.

Kuo szerint az idén tavasszal bemutatott új, 11 colos iPad Pro és a 12,9 colos Liquid Retina XDR (Mini-LED) kijelzős iPad Pro eléggé megdobják önmagukban is az eladásokat, ezért az Apple átcsúsztatta az őszi szezonba a frissített iPad minit.

Korábban persze Kuo és a Digitimes is azt állították, hogy az iPad mini idén tavasszal a Pro modellekkel együtt érkezik, ezért érthető, hogy miért döntött úgy Kuo, hogy most kitér tévedésére.

A pletykák alapján az új iPad mini egy 8,4 colos kijelzőt kap, de továbbra is megmarad rajta a Touch ID-s főgomb és a Lightning-csatlakozó, így azok, akik az iPad Airhez hasonló, újratervezett kialakításra számítanak, valószínűleg csalódni fognak.

A jövőt illetően Kuo úgy véli, hogy az Apple próbálkozik a Mini-LED kijelzős iPad minivel is, de az majd csak a következő utáni generációban várható.

Te mit vársz a 6. generációs iPad minitől?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. Szanya says:

    A mini és az air hogyan viszonyul egymáshoz?:thinking:

  2. M1-et bele!

  3. A nagyobb legalább drága.

  4. Hála az égnek, hogy nem kapja meg az “új” dizájnt! Így nincs inger a vásárlásra.

  5. Thunderbolt csatlakozót M1 chippel. Bármilyen design jöhet, és veszem ha ezek benne lesznek :slight_smile:

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!