fbpx Skip to content

A TF International Securities elemzője, a “legenda”, Ming-Chi Kuo ezúttal gyártósori információkra hivatkozva nyilatkozott az Apple aprócska táblagépéről.

Ha lehet hinni Kuo-nak, akkor az Apple 2021 második felére csúsztatta az iPad mini 6 kiadását, de pánikra semmi ok.

Kuo szerint az idén tavasszal bemutatott új, 11 colos iPad Pro és a 12,9 colos Liquid Retina XDR (Mini-LED) kijelzős iPad Pro eléggé megdobják önmagukban is az eladásokat, ezért az Apple átcsúsztatta az őszi szezonba a frissített iPad minit.

Korábban persze Kuo és a Digitimes is azt állították, hogy az iPad mini idén tavasszal a Pro modellekkel együtt érkezik, ezért érthető, hogy miért döntött úgy Kuo, hogy most kitér tévedésére.

A pletykák alapján az új iPad mini egy 8,4 colos kijelzőt kap, de továbbra is megmarad rajta a Touch ID-s főgomb és a Lightning-csatlakozó, így azok, akik az iPad Airhez hasonló, újratervezett kialakításra számítanak, valószínűleg csalódni fognak.

A jövőt illetően Kuo úgy véli, hogy az Apple próbálkozik a Mini-LED kijelzős iPad minivel is, de az majd csak a következő utáni generációban várható.

Te mit vársz a 6. generációs iPad minitől?

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.