fbpx Skip to content

A MacRumors-nál vették észre először, hogy ha Sirit a következő Apple eseményről kérdezed, akkor április huszadikáról beszél.

Április 20. sokaknak sok szempontból eleve fontos dátum, például ekkor van a házassági évfordulójuk, névnapjuk, születésnapjuk, de lehet, hogy most az Apple rajongóknak is az lesz, mert ekkor érkezhet az új iPad Pro család.

Magad is kipróbálhatod, hogy Sirire ráereszted a kérdést (When is the next Apple Event?), és elképzelhető, hogy neked is április 20-ról kezd majd beszélni.

A fotóról – amellett hogy nem ittam még ma elég vizet –, az is látszik, hogy nálam is működött a trükk és Siri elkotyogta a következő Apple esemény dátumát.

Egy rakás olyan kütyü van, aminek a bemutatását idén tavaszra tették a pletykák és miután a márciusi esemény nem történt meg, most úgy tűnik, hogy áprilisban lesz szerencsénk. Leginkább természetesen az iPad Pro modellek frissítését várjuk, de ki tudja, talán az AirTag is feltűnhet.

Nem ez lenne az első, hogy Siri árulkodna egy Apple eseményről, de ez tűnik az első olyan alkalomnak, hogy Siri nem direkt szólta el magát.

Szerinted tényleg lesz Apple médiaesemény április 20-án?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Nekem azt mondja nézzek utána az apple.com-on

  2. Avatar for gunar gunar says:

    Persze mert Te elég vizet ittál! :crazy_face:

  3. Szerintem lesz :joy: Na jó, most már kint van az Apple oldalán is . :wink:

  4. Mi ennek a hidratáltságos appnak a neve?

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for voxline Avatar for Nrbrtbgg Avatar for 83miki83 Avatar for gunar