fbpx Skip to content

A Pitaka márkáról talán már nem kell külön beszámolnom, de ha egy mondatban kéne írnom róla, akkor úgy jellemezném, hogy prémium minőség, és kompromisszummentes, élethosszig tartó kiegészítők!

Már nem is emlékszem, mióta használjuk a márka tokjait, autós töltőit, illetve további termékeit, mint például dokkolóikat. Egyszerűen szeretjük az elnyűhetetlen termékeket, amiket az XPRO 2021-től kizárólagos disztribútorként forgalmaz, tehát ők tényleg magával a gyártóval tartják a kapcsolatot, ami az ügyfelek számára a lehető legjobb opció, ha problémával fordulnánk a céghez. Ez persze magával hozza azt is, hogy különleges kedvezményeket, akciókat is kapunk az XPRO-tól a Pitaka termékeivel kapcsolatban, mint amilyen most is van.

Idén egyébként egy szuper frissítés érkezett a márka tokjaihoz, ami egy új színt eredményezett, sőt, egy egészen új tokot is, de kezdjük is a színnel. Az iPhone 12 szériához megvásárolható már a Blue Twill fantázianévre keresztelt, kék Pitata tok, ami szerintem brutálisan jól néz ki. Picit sajnálom is, hogy az iPhone 11-hez ez nem érhető el, de az iPhone 12 tulajdonosok boldogok lesznek az új színnel.

A Pitaka egy merev, érdekes textúrával rendelkező tok. Maga a termék aramidból készül, ami egy rendkívül masszív, kevlár típusú anyag, de annál jóval erősebb és könnyebb. Tehát elmondhatjuk, jóformán golyóálló az iPhone tokunk, már ha ez számít. Szinte törhetetlen, és rendkívüli védelemmel látja el a készüléket.

Idén a fenti tok mellett a gyártó egy teljesen új típussal, a MagEZ 2-vel is megörvendeztetett minket és ez is elérhető az XPRO webshopjában. Három megerősített réteg, megerősített keret és sarokvédők biztosítják az iPhone 12 maximális védelmét ennél a típusnál. Az ultra tartós iPhone 12 tok teljes mértékben kompatibilis a MagSafe töltőkkel is. Nézzétek meg a videót!

Ezzel egyébként nem ért véget az újdonságok tárháza, mert megérkezett a Pitaka kártyatartója, ami kompatibilis az eddigi összes Pitaka tokkal, tehát már nem csak az iPhone 12 tulajdonosok élvezhetik ezt az újdonságot, hanem szinte bárki. Pitaka tokhoz tapadó kártyatartó egyébként rendkívül hasznos, és ez a tok szintetikus bőrből készült. Ez is megvásárolható az XPRO weboldalán.

Ezen felül a Pitaka most már Apple Watch szíjat is készít, amit természetesen az XPRO forgalmaz is, tehát ha már régóta vágytunk egy megbízható, precíziósan kidolgozott, tömör, szénszálas kapcsokkal rendelkező szíjra, akkor a Pitaka szíja tökéletes választás lehet.

A Pitaka óraszíj egyébként mágnes segítségével kapcsolódik össze. Megvásárolható mindkét méretben az XPRO weboldalán.

Végezetül, de nem utolsó sorban megjelent a Pitaka külső akkumulátora és dokkolója, ami vezeték nélküli és vezetékes töltéssel is rendelkezik. Könnyedén illeszkedik a Pitaka hátlapra, és napközben pedig az asztalon dokkolóként is használható. Ide kattintva megvásárolható.

Összességében egy remek termékfrissítéseket kaptunk a Pitakától. A héten kedvezményesen vásárolhatjátok meg az XPRO webshopjában az összes Pitaka tokot, így érdemes lecsapni az akcióra!

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok