fbpx Skip to content

Az Apple egy frappáns, főzős videóval reklámozza az iPhone 12 vízállóságát, valamint a Ceramic Shield előlap strapabíróságát.

A cupertinói vállalat már többször hangsúlyozta, hogy az iPhone 12 modellek négyszer strapabíróbbak az elődeiknél.

Az új iPhone 12 reklámban egy lelkes, de nem a főzési tudásáról híres férfi próbál főzni valamit egy recept alapján, amit az iPhone 12-n próbál követni. Ennek eredményeként rengeteg szószt önt az iPhone-ra, leborítja liszttel, és balszerencséjére többször a képernyőjére borul a telefon. A végén lemossa a telefont a csap alatt, akárcsak a főzés közben keletkezett mosatlan edényeket. „Tartósabb, mint valaha. Nyugi, ez iPhone.” – így ér véget a reklám.

Ismét sikerült az Apple-nek egy igazán vicces, 30 másodperces hirdetés készítenie. A videó alatt Naïka énekesnő nemrégiben megjelent Sauce című dalát hallhatjuk.

Az Apple már az iPhone 11-gyel is készített hasonló reklámvideókat, mint például a szélcsatornás iPhone 11 reklám, amiben igyekeznek bemutatni, hogy a telefon mennyire strapabíró: különböző tárgyakat reptetnek a telefonnak, kezdve a zöldségektől a hétköznapi tárgyakon át egészen egy esküvői tortáig.

Ez a videó már nem érhető el az Apple hivatalos YouTube csatornáján, de másutt még megtalálható:

Az iPhone 12 víz- és porállósága IP68-as besorolást kapott. A Ceramic Shield kijelző kapcsán az Apple azt állítja, hogy ezeknek a modelleknek négyszer jobb a strapabíró képessége, ha leejtjük a telefont. Bár az iPhone 12 ebben igen jól helyt áll, viszont a képernyő továbbra is képes hamar megkarcolódni.

Neked hogy tetszik az Apple legújabb iPhone reklámja?

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!