fbpx Skip to content

Az Apple egy frappáns, főzős videóval reklámozza az iPhone 12 vízállóságát, valamint a Ceramic Shield előlap strapabíróságát.

A cupertinói vállalat már többször hangsúlyozta, hogy az iPhone 12 modellek négyszer strapabíróbbak az elődeiknél.

Az új iPhone 12 reklámban egy lelkes, de nem a főzési tudásáról híres férfi próbál főzni valamit egy recept alapján, amit az iPhone 12-n próbál követni. Ennek eredményeként rengeteg szószt önt az iPhone-ra, leborítja liszttel, és balszerencséjére többször a képernyőjére borul a telefon. A végén lemossa a telefont a csap alatt, akárcsak a főzés közben keletkezett mosatlan edényeket. „Tartósabb, mint valaha. Nyugi, ez iPhone.” – így ér véget a reklám.

https://www.youtube.com/watch?v=SCQpOaR3sVo

Ismét sikerült az Apple-nek egy igazán vicces, 30 másodperces hirdetés készítenie. A videó alatt Naïka énekesnő nemrégiben megjelent Sauce című dalát hallhatjuk.

Az Apple már az iPhone 11-gyel is készített hasonló reklámvideókat, mint például a szélcsatornás iPhone 11 reklám, amiben igyekeznek bemutatni, hogy a telefon mennyire strapabíró: különböző tárgyakat reptetnek a telefonnak, kezdve a zöldségektől a hétköznapi tárgyakon át egészen egy esküvői tortáig.

Ez a videó már nem érhető el az Apple hivatalos YouTube csatornáján, de másutt még megtalálható:

https://www.youtube.com/watch?v=C7oLV0Z_Go4

Az iPhone 12 víz- és porállósága IP68-as besorolást kapott. A Ceramic Shield kijelző kapcsán az Apple azt állítja, hogy ezeknek a modelleknek négyszer jobb a strapabíró képessége, ha leejtjük a telefont. Bár az iPhone 12 ebben igen jól helyt áll, viszont a képernyő továbbra is képes hamar megkarcolódni.

Neked hogy tetszik az Apple legújabb iPhone reklámja?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

 1. Szerintem ezek az ubergaz videok nem amit a microsoft csinal.

 2. Aha persze 12 Pro Max-om kijelzője több helyen is karcos, úgy hogy a köröm is akad benne.
  Pedig vigyáztam rá mindig.
  Ez a kerámia üveg egy akkor kamu volt hogy csak na…Ugyan úgy karcolódik mint az X vagy a 11

 3. Ezért kell hozzá venni AppleCare+ és akkor levan tudva a probléma. Évente csere a karcok miatt és még csak tok + fólia sem kell rá. :man_shrugging:t2:

 4. AppleCare+ megvan, de azért egy-egy hártya hydrogel fólia előre-hátra a minire. A legjobb így használni ahogy megtervezték! :heart_eyes:

 5. Nagyon gyenge reklám. Még csak nem is vicces.

 6. Hát nem azért, de egy olyan cég termékét így reklámozni, ahol a garancia kb semmire sem érvényes elég gáz. Ha jól tudom pl vízkárnál körberöhögnek, nem úgy mint más gyártók… Ez bőven beletartozik a vásárló megtévesztése kategóriába…

 7. Nekem az S10±t kicserélték beázás miatt.

 8. :slightly_smiling_face: Attól függetlenül hivatalosan nincs rá garancia beázás esetén. Kivételek mindig is vannak és az Apple is javított már készüléket garancián kívül garanciálisan. Ez attól is függ nagyban, hogy Te hogyan mész a szervizbe, ha vered asztalt, hogy beázott és cseréljék ki azonnal mert IP68 meg stb akkor valószínüleg nem fogják. De ha kedvesen mész oda akkor általában a szervizesek is kedvesek. De ettől függetlenül hivatalosan a beázásra nincs garancia és más gyártóknál sincs.

 9. Ezzel most egyetértek.

  @ahorvathkaroly az Apple-nél ez úgy van, ha úgy ázott be, hogy elszíneződtek a benne lévő vízérzékelő indikátorok (bár manapság már szoftveresen, hardveres érzékelővel is érzékeli a nedvességet a készülék, ha bedugnál egy neved Lightning töltőt, tapasztalat) akkor nem cseréli, ha azonban ezek nem szineződtek el, akkor igen. Nyilván ez lutri, mert tényleg előfordulhat, hogy mondjuk nem megy a kényes FaceTime szenzor, be van párásodva az egész kamera, és látni lehet hogy vízben volt a készülék, de ha nem szineződött el a kis indikátor belül, akkor bizony cserélik.

 10. Avatar for gunar gunar says:

  Pontosan! Sok hazánkfiától hallottam az évtizedek alatt mióta lehet menni mindenfelé, hogy így meg úgy nem szeretik a magyarokat Európában, én szintén bejártam az egészet és sosem éreztem ilyent, s ez csak azon múlik ki hogyan megy be valahová és ott hogyan viselkedik, beszél. (nem is kell tudni feltétlenül az adott nyelvet) Amikor egy kúton iszom a kávémat és látom ahogy bejön az akárki és még normálisan nem is köszön, majd ahogy megszólal érezteti a dolgozóval, hogy az azért van ott mert ki kell szolgálnia őfenségét és sajnos ez a jellemző mindenfelé, akkor ne is várjon “kultúrbánásmódot” sehol.

 11. Avatar for Szanya Szanya says:

  Úgy emléxem a kerámia a törést bírja jobban, és nem a karcolódást. :thinking:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for WAR10CK Avatar for Szifon Avatar for taky1974 Avatar for ahorvathkaroly Avatar for Szanya Avatar for balazserno Avatar for farkas63 Avatar for Jadeye Avatar for SzifonAdmin Avatar for gunar Avatar for 83miki83