Roam: a Sonos bemutatta az új okos, hordozható hangszóróját

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sonos ma bemutatta a Roamot, az ultrahordozható, intelligens hangszórót, amely lehetővé teszi, hogy magunkkal vigyük a Sonos-élményt, bárhová is megyünk.

A Sonos legokosabb és legsokoldalúbb hangszórójaként a Roam a méretéhez képest hihetetlen hangzást nyújt, könnyedén beüzemelhető és vezérelhető, és prémium, tartós kialakítása új innovációkat rejt.

Mire képes a Sonos Roam?

  • A Roam Wi-Fi-n keresztül kapcsolódik az otthoni Sonos-rendszerhez, és útközben automatikusan Bluetooth üzemmódra vált.
  • A vadonatúj Sound Swap funkciónak köszönhetően egy gombnyomással átküldhető az épp a Roamon hallgatott tartalom a legközelebbi Sonos hangszóróra, így könnyítve meg a zene szobáról-szobára való hordozását.
  • Az Automatikus Trueplay technológia már Bluetooth-on és Wi-Fi-n is elérhető, így a Roam bármely környezetben a legjobb hallgatási élményt nyújtja.

  • Az árnyfekete és holdfényfehér színben elérhető Roam nyomógombos, kézbe simuló háromszög alakjával és lágy kialakításával kényelmesen hordozható, és a lakásban is remekül mutat.
  • A Roam porálló és teljesen vízálló, szigorú teszteknek alávetett, IP67-es besorolással.
  • Sokoldalú kialakításának köszönhetően a Roam függőlegesen is elhelyezhető a kisebb helyigényért, és vízszintesen is jól használható az egyenetlen kültéri felületeken a nagyobb stabilitásért.
  • A Roam bármely kalandra kész, egyetlen töltéssel akár 10 óra folyamatos játékidőt biztosítva, és alvó üzemmódban akár 10 napig is kitart az akkumulátora.

A Roam április 20-tól lesz elérhető 64.990 forintért a sonos.com oldalon és a partner kereskedőknél.

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!