Behind the Songs az Apple Music-ban: fókuszban a dalszerzők és producerek

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple Music keretein belül hamarosan elérhetővé válik az új Behind the Songs menü, melynek fókuszában a dalszerzők és producerek állnak.

A korábbi tartalmi menükhöz hasonlóan a Behind the Songs egy lejátszási listákból, videókból, interjúkból és rádióműsorokból álló gyűjtemény lesz.

A menüt az Apple Music-on belül a könyvtár/zeneszerzők szekcióban érjük el, ahol a szerző névre kattintva (folyamatos feltöltés alatt van, nem mindenkinél érhető el) kaphatunk infókat a dalok mögött álló emberekről.

A központban az ‌ Apple Music‌ kiemeli a meglévő lejátszási listáit, mint például a Song Book és a Behind the Boards, amelyek arra hivatottak, hogy bizonyos dalszerzőket és producereket mutassanak be a népszerű műfajokban. A Lyrics to Live By nevű videó sorozatban pedig olyan művészek vesznek részt, mint Dua Lipa és Halsey, akik saját daluk történetét vitatják meg.

Az Apple Music új szolgáltatása egyébként azt követően debütál, hogy a Spotify néhány hónapja bemutatta saját, dalszerzőkre fókuszáló szekcióját, amely a lejátszási listákban kiemeli a zenét író és készítő embereket.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. vjan says:

    Mondjuk eddig elég hülyén nézett ki a klasszikus zene adatlapja, ahol például Beethovent nem tüntették fel, esetleg előadóként írták. Már rég kellett volna ilyen adatoknak szerepelni.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!