fbpx Skip to content

Manapság már jóformán alapfeltétel, hogy az íróasztalunkra, éjjeliszekrényre szánt lámpa, óra, vagy egyéb dolog rendelkezzen vezeték nélküli töltővel, és ez alól az XPRO digitális ébresztőórája sem kívétel.

Pár hete kaptam meg az XPRO-tól az órájukat, ami nekem ugyan nem a hálószobába került, de két fontos helyet is elfoglal a lakásban. Az XPRO ébresztőórája lényegében egy klasszikus asztali digitális órát jelent, de számos olyan funkcióval is rendelkezik, ami miatt több lakásrészben, vagy akár az irodában is megállja a helyét.

Első ránézésre nem sokat foglalkoztak a designnal, de élőben teljesen rendben van a termék, simán elhelyezhető a nappaliba. Az idő mellett az aktuális szobahőmérsékletet is láthatjuk, valamint a LED világítás fénye is állítható, így nem csak a nappaliban, hanem a hálószobában is kiválóan használható, főleg azért, mert rendelkezik ébresztő funkcióval is.

Az óra és a hőmérséklet kijelzésen kívül képes hangfelismerésre is, valamint akár 3 különböző ébresztésre. Elemmel is működik, így lényegében bárhova, akár kültérre is lerakható, de elemről értelemszerűen nem tölti a ráhelyezett készüléket. 5W-os vezeték nélküli töltés van a tetejébe építve, így én végeredményben a nappalin kívül még a fürdőben használom, mert jó tudni, hány fok van bent, és mennyi az idő, valamint fürdés közben nem telefonozom, így pont ideális, hogy rárakva tölti is a készüléket.

A vezeték nélküli töltős digitális óra ide kattintva most 1 hétig 20% kedvezménnyel vásárolható meg az XPRO oldalán több féle színben is.

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.