fbpx Skip to content

Manapság már jóformán alapfeltétel, hogy az íróasztalunkra, éjjeliszekrényre szánt lámpa, óra, vagy egyéb dolog rendelkezzen vezeték nélküli töltővel, és ez alól az XPRO digitális ébresztőórája sem kívétel.

Pár hete kaptam meg az XPRO-tól az órájukat, ami nekem ugyan nem a hálószobába került, de két fontos helyet is elfoglal a lakásban. Az XPRO ébresztőórája lényegében egy klasszikus asztali digitális órát jelent, de számos olyan funkcióval is rendelkezik, ami miatt több lakásrészben, vagy akár az irodában is megállja a helyét.

Első ránézésre nem sokat foglalkoztak a designnal, de élőben teljesen rendben van a termék, simán elhelyezhető a nappaliba. Az idő mellett az aktuális szobahőmérsékletet is láthatjuk, valamint a LED világítás fénye is állítható, így nem csak a nappaliban, hanem a hálószobában is kiválóan használható, főleg azért, mert rendelkezik ébresztő funkcióval is.

Az óra és a hőmérséklet kijelzésen kívül képes hangfelismerésre is, valamint akár 3 különböző ébresztésre. Elemmel is működik, így lényegében bárhova, akár kültérre is lerakható, de elemről értelemszerűen nem tölti a ráhelyezett készüléket. 5W-os vezeték nélküli töltés van a tetejébe építve, így én végeredményben a nappalin kívül még a fürdőben használom, mert jó tudni, hány fok van bent, és mennyi az idő, valamint fürdés közben nem telefonozom, így pont ideális, hogy rárakva tölti is a készüléket.

A vezeték nélküli töltős digitális óra ide kattintva most 1 hétig 20% kedvezménnyel vásárolható meg az XPRO oldalán több féle színben is.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

 1. Avatar for expa expa says:

  “Manapság már jóformán alapfeltétel” Valóban.
  Bár az emberek 90%-a nem is tudja, hogy van vezeték nélküli töltő is.
  Sőt az sem tudja akinek iPhone-ja van :smiley: tapasztalat…

 2. Én kicsit maradi vagyok és EZT a dokkolót szeretném, de Apple-nél már csak arany színben van, máshol meg nem is találom… se iStyle-ban, se sehol. Nem tudjátok hol lehetne venni? Vagy teljesen lemaradtam már róla és kifutó termék?

 3. Avatar for nord nord says:

  Köszi a cikket, jó kis cucc - és ami meglepő, az ára szintúgy!

 4. Avatar for nord nord says:

  vkleszken, ezt nézd meg.

 5. Köszi, bár én ténylegesen azt a dokkolót szerettem volna, de ha ennyire nem kapható már értelmes színben akkor alternatívának ez is jó lehet. :slight_smile: Az arany színű hiába szép, totálisan nem illik a berendezéshez… :sweat_smile:

 6. Avatar for nord nord says:

  Tavaly november vége óta kerestem én is a gyári Apple-dokkoló ezüst változatát… :frowning:

 7. Nekem jó lenne a fehér, asztroszürke de még a fekete is. De ez az arany köszönöm nem kell. :smiley:

 8. Avatar for expa expa says:

  De nem értem miért ilyen bedugós dokkolót használtok amikor ott a vezetéknélküli töltés.
  Sokkal kényelmesebb és nem használsz fizikai csatlakozót ami elromolhat.

 9. Mert jobban tetszik, hogy áll és nem fekszik.

 10. Avatar for nord nord says:

  Van egy csomó kábelem, töltőfejem - és amíg azok működnek, nem vagyok hajlandó kidobni vagy a fiók mélyére süllyeszteni őket, csak azért, hogy pénzt adjak ki egy másikért…

  Jah: BookBook tokot használok a 12 minihez, ezzel pedig lőttek a vezetéknélküli töltésnek. Nem, a tokot nem akarom lecserélni, imádom! :smiley:

 11. Avatar for expa expa says:

  Nekem sem fekszik a teló töltés közben. Álló helyzetben van töltés közben is és lehet is használni.
  A fekvő töltők gagyik, az álló megoldások a jók.
  Én már 5 éve nem használom a fizikai csatlakozót a telefonon. Felesleges…

 12. Avatar for expa expa says:

  Nem kell kidobni a töltőfejet és a kábelt sem. Csak az álló vezetéknélküli töltő állvány kell. A kábel és a töltőfej a régi. De nem kell sosem a kábelért nyúkálni :smiley:

 13. Nekem van egy fehér itthon, kell? :slight_smile:

 14. Gyári bontatlan csomagolás? :slight_smile:

 15. @vkleszken Itt van feketében eladó:

 16. Áh köszi. :slight_smile:

 17. Nem, de nem volt használva. :slight_smile: Alza akko :slight_smile:

 18. Avatar for expa expa says:

  Miért szeretik használni az emberek az elavult vackokat, kábelek csatlakoztatását telefonhoz amikor van sokkal jobb megoldás. Érthetetlen számomra :thinking:

 19. Avatar for gunar gunar says:

  Mert azt is szeretik ha a pénzük a zsebükben van. :crazy_face:

 20. Avatar for expa expa says:

  Hosszú távon több kábelt kell venniük mert eltörik. A vezeték nélküli töltőt nem kell mozgatni így nem törik el, kvázi több lovetta marad a zsebben :kissing_heart:

 21. Avatar for gunar gunar says:

  Én ezt tudom ezért is használok azt na meg a kényelem miatt is és ugye az órával is fizetek ami nem támogatja egyelőre a kp-t :grinning:
  Igaz nálam nem tört el még egy kábel sem pedig sokáig használtam a QI töltők előtt, csak mint műszaki ember a dugónál fogom és akkor kitart sokáig.

 22. Soha nem tört még el kábelem, valamit biztos jól csinálok. :smiley: Persze egyetértek azzal, hogy a vezeték nélküli az igazi, a média részlegen a családban mindenki utálja a kábelhalmot, de sajnos azon a fronton egyelőre nem lesz kábelmentesség… Pedig jó lenne pl vezeték nélküli TV, router, stb… :smiley:

 23. Avatar for gunar gunar says:

  Okosan kell megtervezni a rendszert otthon és akkor minimalizálni lehet a kábeleket, na meg sok futhat a falban is a 220V mellett másik csőben pl, stb. Így el lehet tüntetni kb a 80%-át.

 24. Na jó dehát ez mind hatalmas munka. Az ember nem szívesen vág bele ilyenbe, hacsak nem eleve felújítást tervez.

 25. Avatar for gunar gunar says:

  Persze ha nem tervez semmi t még egy festést sem akkor marad a parketta szegélyek alatti megoldás és van pár elmés ötlet még amiket érdemes helyfüggően megfontolni. Lehetőség szerint egy bolyba tenni több eszközt és ott megoldani a rejtést, ahol több az eszköz oda elég egy UTP majd a végén switch oszt, stb. Sok okos ötletet lehet meríteni a netről is, igaz sok esetben véletlenül akad rájuk az ember.
  Na de ez már megint sok off és kapunk érte. :roll_eyes:
  A cikk témájánál maradva azt nézegettem, hogy ha ráteszem a tetejére a telót, akkor a kamera dudor miatt billeg, miért is nem hagytak mindkét irányban mélyedést erre?

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for vkleszken Avatar for Szifon Avatar for iBalint Avatar for nord Avatar for expa Avatar for SzifonAdmin Avatar for gunar Avatar for 83miki83