fbpx Skip to content

Ahogy már megszokhattuk, az Apple rendszeresen kiáll társadalmi mozgalmak és célok mellett.

A vállalat ezúttal egy új, limitált kiadású Apple Watch-ot mutatott be, ami a Black Unity nevet kapta. A kezdeményezés a Fekete történelem hónapjának megemlékezése miatt jött létre. A kollekciót alkotó szíjat és számlapot a pánafrikai zászló színei ihlették. A piros szín az afrikai diaszpórában élőket összekötő, és a szabadságukért kiontott vért jelképezi, a fekete a zászló által képviselt fekete közösségeket szimbolizálja, a zöld pedig Afrika természeti gazdagságát.

Ezzel egy időben egy háttérkép csomagot is közzétettek, amelyet ingyenesen letölthetünk az Apple oldaláról, iPhone-ra, iPadre és Mac-re egyaránt.

iPhone: letöltés

iPad: letöltés

Mac: letöltés

Az Apple a következő, a faji esélyegyenlőség és igazságosság mellett elkötelezett szervezetek munkáját támogatja: Black Lives Matter Support Fund (a Tides Foundation jóvoltából); European Network Against Racism; International Institute on Race, Equality and Human Rights; Leadership Conference Education Fund; NAACP Legal Defense and Education Fund, Inc.; és Souls Grown Deep Community Partnership.

Az Apple Watch Series 6 Black Unity kiadás már megvásárolható az Apple hivatalos oldalán, ide kattintva.

Neked hogy tetszik a legújabb limitált kiadású Apple Watch Series 6? Mi a véleményed az Apple kezdeményezéséről?

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.