fbpx Skip to content

Minden bizonnyal sokan kaptatok készülékeket karácsonykor, és ezekhez nem árt egy-egy tok, fólia, vagy esetleg Lightning-kábel, amely sajnos mondhatni fogyóeszköz.

A SmartDiszkont csapatával az elmúlt héten egyeztettem, hogy nektek, olvasóknak töltsék fel a raktárkészületüket, különös tekintettel az M1-es MacBook tulajdonosokra is, akiknek külön szekció lett a tokokból. Ezen kívül természetesen az újdonsült iPhone és iPad tulajdonosok is találnak a számukra megfelelő tokot és fóliát a készülékeikhez.

Tokok

Az iPhone tokok közül külön kiemelném a Spigen márkát, amit évek óta szeretünk, illetve a Ringke is minőségben feljebb áll az átlagos termékek között, ami iPhone esetén több mint 2500 termék a SmartDiszkontnál.

Íme a Spigen márka iPhone 12 modellekhez való tokjai:

Kábelek

Ezen kívül mindig dilemma, hogy hány Lightning-kábelünk legyen, mert mondhatni fogyóeszköz. Ebből következik, hogy minimum egy, de inkább kettő vagy három kábelre van szükségünk, hogy legyen a táskában, irodában, konyhában, és így tovább… Ezek közül az alábbiakat ajánljuk, kezdve egy szuper Spigen USB-C – Lightning-kábellel, ami képes a gyorstöltésre (50% 30 perc alatt) és MFi-tanúsítvánnyal is rendelkezik, valamint rendkívül tartós.

Mivel ezek USB-C-s kábelek, és régebbi készülékek esetén nincs USB-C-s adapterünk sem, így abból is érdemes lehet venni egy legalább 18 wattos változatot. Az USB-C-s kábel és adapter azért fontos, mert csak így képes a készülék gyors vezetékes töltésre, amivel 50%-ot tudunk tölteni 30 perc alatt, viszont minimum 18W-os hálózati adapter szükséges hozzá. Ezzel, ha hazaérünk a munkából, rárakjuk töltőre és fél óra múlva már roboghatunk tovább bevásárolni. 🙂 A gyorstöltésre az iPhone 8-tól képesek az iPhone készülékek.

Kijelzővédő fóliák

Amennyiben nem vásárolunk AppleCare+-t a készülékünkre, érdemes a tok mellé fóliát is venni. A SmartDiszkont oldalán minden iPhone készülékhez találunk üvegfóliát, amik kellően védik az ütésektől a terméket. Ezek közül is kiemelném akkor az iPhone 12 modellekhez való kategóriákat:

MacBook tokok

Végezetül, de nem utolsó sorban a már említett MacBook tokok. Mivel a laptopokat pláne nem egy évre vásároljuk meg, érdemes őket is védeni valamilyen tokkal, legyen az becsúsztathatós vagy az úgynevezett hard case. Mi az utóbbit szoktuk használni, amikor egy műanyag védőburkolatot kap a gép teteje és alja. Ennek az az előnye, hogy ha a sarkára esik, akkor is megvédi a készüléket a horpadástól, ami általában az évek során bekövetkezik és utólag befolyásolja a garanciát, valamint az eladási árát is.

Ezeknek a SmartDiszkont külön kategóriát szentelt, amit ide kattintva érhettek el.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Most már csak a MagSafe kiegészítők hiányoznak, pedig azt hittem kicsit nagyobb iramban fognak jönni. Van ez az egy Belkin autóstartó, meg egyetlen egy töltős tartót találtam a neten és semmi, de nagyon sok tok is MagSafe nélküli.

  2. Ezt ez egyet találtam én is, meg is rendeltem már. :smiley:
    Ebben a videóban mutat párat, de ezeket én nem találtam.

  3. Hát én is csak azt láttam, az majd lesz egyébként nálam is tesztre valamikor, de még nem érkezett meg. :slight_smile:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for 83miki83 Avatar for SzifonAdmin