Apple Music támogatáson dolgozik a Tesla

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jelenleg ha a Teslád beépített szórakoztató rendszerén zenestreaming szolgáltatást szeretnél indítani, akkor csak a Spotify-t használhatod.

Úgy tűnik azonban, hogy ez a közeljövőben egy szoftverfrissítéssel változhat, mert érkezik a Tidal és később az Apple Music támogatás is!

A greentheonly nevű Twitter felhasználó egyéb média forrásokra utaló jeleket talált a Tesla legújabb szoftverfrissítésében.

Úgy néz ki, hogy hamarosan több média forrás is érkezik. Persze jelenleg még nincs kész a funkció.

Az ikonok a felhasználói felületen rosszak, de már be vannak töltve a helyesek is.

Nem olyan meglepő hír ez, hiszen a Tesla már megerősítette, hogy dolgoznak a Tidal támogatáson, ezért logikus, hogy média forrás választó felületet is készítenek. A Tesla North portál úgy véli, hogy a Tidal után az Amazon Music és az Apple Music szolgáltatások következnek.

Nem sok autó szórakoztató rendszere támogatja alapból az Apple Music-ot, igazából csak a Porsche teljesen elektromos Taycan-ja, így nagy szó lesz, ha a Teslák is gyárilag támogatják majd a szolgáltatást.

Szerinted meddig kell várni az Apple Music-ra Teslákban?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. Király! De a tidalhoz kellene valami komoly hangrendszer is. Nem?

  2. Nem feltétlen :slight_smile: mert jobb minőségből mindig jobb minőséget kapsz. A spotify meg a többi elég gyenge sajnos, csak sokan nem veszik észre, meg az is sokaknak megfelel.

  3. Ez miért jobb mint simán a carplay-t támogatni? Azzal kapásból támogatva lenne az Apple Music is. Vagy a Tesla épít a zenelejátszásra valamilyen natív funkciókat?

  4. A Tesla nem akarja támogatni a Car Play-t, mert Tim Cook sz@rik a cégre. Szóval saját lejátszójuk van, amibe belerakják a szolgáltatásokat.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!