fbpx Skip to content

Egy hét és itt a Karácsony. Mostmár igazán bele kell húzni az ajándékok elkészítésébe vagy beszerzésébe, mert kifutunk az időből, sőt, a tömeg nem lesz kisebb a napok múlásával a bevásárlóközpontokban, csak épp veszélyesebb lesz a koronavírus miatt. Még épp időben vagyunk sok helyen az online rendeléssel, de a személyes átvétel, akár némi sorban állással lehet már egy biztosabb opció, így mi is ezt javasoljuk a boltunkban.

Évek óta segítjük a kütyü szerelmesek dolgát néhány, általunk jónak vélt termék ajánlásával, akár ők ajándékoznak, akár őket ajándékozzák meg. Próbáltuk ez a listát úgy összeállítani, hogy gyerekektől felnőttekig, nőktől férfiakig mindenki találhasson benne neki tetsző terméket. Na de nézzük is, szerintünk mivel nem lehet idén melléfogni karácsonykor.

Joyroom MagSafe mágneses gyorstöltő 15W

Az iPhone 12 széria visszahozta a köztudatba a MagSafe nevet, csak épp most a mobilok világába és nem a laptokokéba, de az alap koncepció ugyanaz, vagyis hogy a töltőfej és a készülék közt egy mágnes hozza létre a kapcsolatot és tartja a helyén a töltőfejet, hogy az biztosan a töltés végéig a helyén legyen. Hatalmas előnye, hogy a mágnes segítségével mindig helyére talál a töltő a telefon hátulján, mert ez sok kisebb felületű vezeték nélküli töltő esetén néha némi játékkal járt. A Joyroom MagSafe töltője remek alternatíva az Apple gyárival szemben és ráadásul képes a 15W-os töltésre is, illetve fehér és fekete színben is kapható.

Joyroom Apple Watch mágneses töltőkábel

Az Apple Watch egyre népszerűbb hazánkban is, már bőven nem csak a fiatalok hóbortja egy ilyen órának a hordása, hanem már akár az időseké is a sok egészségügyi funkciónak hála. Az óra maga több változatban és elég változatos árcédulával érhető el a számos különböző szíjnak és tokozásnak köszönhetően, azonban a töltő minden modellel és mérettel kompatibilis és egységes, de nem éppen olcsó, és sokáig nem is nagyon volt minőségi alternatívája. A Joyroom Apple Watch kábele a minőségből nem adott le a gyárihoz képest, de árban nem is keveset, így érdemes lecsapni rá.

Joyroom USB-C + USB-A QC3.0 USB hálózati töltő 18W

Manapság már rengeteg különféle eszközünk van, amiket napi szinten töltenünk kell és egyre türelmetlenebbek vagyunk, ha sokat kell rá várni, hogy feltöltsenek, vagy nincs elég konnektor vagy épp hálózati adapter, hogy egyszerre tudjuk mindenünket tölteni. Ilyen esetekben, vagy akár az éjjeli szekrényhez is érdemes beszerezni egy olyan hálózati adaptert, amivel több készüléket is tudunk egyidejűleg, akár még gyorstöltéssel is. A Joyroom hálózati töltője azért lehet jó választás, mert már nyit a jövő felé az USB-C-vel, de még megadja a lehetőséget a régi USB-A kábeleket használó készülékeknek is, ráadásul ezt összesen 18W-os teljesítménnyel, ami vagy egy porton megy át vagy megoszlik a kettőn.

Tech-Protect Digital Stylus iPad érintőceruza

Az Tech Protect Digital Stylus egy olyan eszköz, melyet a kifejezetten Apple iPad készülékeken történő grafikák készítésére illetve a mindennapi használatára terveztek. Ez egy fejlett grafikus eszköz, amely lehetővé teszi a grafikai munkákat és a professzionális rajzokat egyaránt. A ceruza hegye rendkívül érzékeny és pontos, lehetővé téve az aprólékos rajzolást. A grafikák mellett a Stylus ceruza a teljes iPad kényelmes használatát is lehetővé teszi. A ceruza könnyű és ergonomikus kialakítású, amely növeli a kényelmes használatot a táblagépen történő munka közben.

Tech-Protect R2 automata univerzális autós tartó és Qi vezeték nélküli töltő

Tech-Protect R2 automata univerzális autós tartó és Qi vezeték nélküli töltő egy elegáns megjelenésű autós tartó, amelyik vezeték nélküli töltést is biztosít. Jó minőségű és ellenálló anyagból készült, így ellenáll a sérüléseknek és hosszútávon szolgálja a tulajdonosát. A járműhöz többféleképpen is rögzíthetjük, akár a szélvédőhöz, műszerfalra vagy a szellőzőrácshoz is illeszthető. A forgófejnek köszönhetően tetszőleges szögbe állíthatjuk a telefont, így kényelmesen és biztonságosan kísér minket az útjainkon. A tartó elején található beépített infravörös érzékelők felismerik a telefont, kinyitják a tartófüleket, majd bezárják őket, amikor a telefon a tartóban van. Hátul egy érzékelő felelős az okostelefon elengedéséért, amikor el szeretnénk távolítani. A tartófülek gumival béleltek, amik megakadályozzák a készülék oldalának a karcolódását. A töltő számos beépített védelemmel van ellátva, például a túltöltés, a túlmelegedés vagy a rövidzárlat ellen, így védi az akkumulátort a hosszabb utak során is.

Pulse Oximeter pulzus- és véroxigénszint mérő

A Pulse Oximeter pulzus- és véroxigénszint mérő egy kiváló minőségű, hordozható pulzoximéter a PR (pulzus) és az SP02 (vér oxigéntelítettség), PI (perifériás perfúziós index) mérések leolvasásához. A termék egy nem invazív ujjérzékelővel rendelkezik. A vér oxigéntelítettségét úgy méri, hogy az infravörös fényt az ujjunkon lévő erekbe irányítja. Ajánlott például fizikai megterhelés (futás, kerékpározás, fitnesz) vagy szellemi munka (nagyobb oxigénfogyasztásnak kitett irodai dolgozók) végzése esetén. 

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok