A Retro Widget 2 frissítése meghozta az eredeti Snake II-t a telefonunkra

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Biztos mindenki emlékszik az ikonikus Nokia telefonos játékra, a Snake-re, aminek azóta több újabb verziója is megjelent.

Most a nosztalgiázni vágyóknak szeretnénk kedveskedni, vagyis pontosabban François Boulais, francia fejlesztő, aki beletette a Snake II-t a Retro Widget 2 legújabb frissítésébe.


A Retro Widget 2 új frissítésével eredeti Snake II játékot varázsolhatunk telefonunkra. A játékot iPhone-on, iPaden és akár Apple Watch-on is használhatjuk, és előbbieken az 1-es, 3-as, 7-es és 9-es gombokkal tudjuk irányítani.

A Snake II mellett az appban különféle Nokia retro modulokat állíthatunk be widgenként, mint például órát, akkumulátor töltöttségi szintet, jelerősséget, szolgáltató nevet, és a játékban elért mérföldköveket is.

Az app teljesen mértékben hozza az eredeti Snake II formáját, amely 5 útvesztőt és 9 pályát tartalmaz, akárcsak a régi szép időkben.

A Retro Widget 2 elérhető iPhone-ra, iPadre, iPod Touch-ra és Apple Watch-ra is.

Retro Widget: Snake Battles
  • Retro Widget: Snake Battles
  • Méret: 14.38 MB | Verzió: 2.3.0
  • Ár: 999 HUF | Értékelés:

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!