Egy rövid videón már közelebbről is látható az App Store Best of 2020 díja

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pár nappal ezelőtti cikkünkben már felsoroltuk az App Store Best of 2020 díjazott alkalmazásait, most pedig például Andres Canella, a Wakeout! fejlesztőjének tweetje révén egy rövid videón már magát a díjat is láthatjuk egy kicsit közelebbről.

A díj 100%-ban újrahasznosított alumíniumból készült, amelynek előoldalán az App Store logója, hátoldalán pedig a nyertes alkalmazás neve található.

Wakeout! The Healthy Work App
  • Wakeout! The Healthy Work App
  • Méret: 196.88 MB | Verzió: 60.45
  • Ár: Ingyenes | Értékelés:

Az idei évben a járványhelyzet miatt jelentősen megnőtt az App Store alkalmazások használatának mértéke is, rengeteg fantasztikus játék és izgalmas app segített átvészelni az otthon töltött időt.

Az összes nyertes appot és játékot rögtön le is tudod tölteni a korábbi cikkünkből: Best of 2020 – ezek az év legjobb appjai az Apple szerint.

Neked mi volt idén a kedvenc appod?

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!