fbpx Skip to content

Emlékszem, amikor 3 éven keresztül az Apple folyamatosan ugyanazzal a designnal hozta ki az iPhone 6, 6s, 7 készülékeket, borzasztóan idegesített már.

Egyszerűen zavart, hogy minden évben ugyanazt látom, így jóformán már nem az volt a cél, hogy tok nélkül hordjam és élvezzem az Apple designt, hanem változzon már valami. Ebben segítettek ugye akkoriban az iPhone tokok, amik persze nem csak egyediséget adtak a telefonnak, nekem, hanem védelmet is. Többek között az egyedi, különleges anyagokból készült tokokkal, hátlapokkal is kifejezhetjük magunkat, amik jelenleg rendkívül fontosak a fiatalok körében. Ezzel kapcsolatban keresett meg minket a Melian csapata is, hogy bemutassák fa tokjaikat, termékeiket, amiket egyedi felirattal, motívumokkal különlegesebbé is tehetünk. Olvassátok el, mire is gondoltak.

Miért másolnál, ha egyedi is lehetsz? – hangzik a Melian szlogenje

Nálunk minden toknak saját lelke van – ezt valljuk mi, a Meliannál. Telefontokjaink hátlapja valódi fából készül; a fa erezetének köszönhetően minden tok más és más. Ám ha mégsem elégednél meg ennyi egyediséggel, megtervezheted saját, személyre szabott mintádat is. A tervező segítségével készíthetsz feliratokat, tölthetsz fel saját ábrákat, vagy válogathatsz előre megadott rajzaink közül is – csak a kreativitásod szab határt. Miért használnál ugyanolyan telefontokot, mint 100 másik ember a városban, ha szerezhetsz teljes egyediséget is?

A kevésbé merészekre is gondoltunk: minta nélküli, fa hátlapos és egyedi telefontokjaink mellett a vadonatúj, csaknem 250, előre megtervezett, mintás tok közül válogathatsz, 18 kollekcióból – például kutyásoknak, vadászoknak, autófanoknak, de még gamereknek is.

Miért is jó egy ilyen tok azon kívül, hogy egyedi:

  • Tökéletes lehetőség ajándéknak.
  • Megvédi a mobilod.
  • Szebbé teheted a Földet a gyerekeid számára, nem mellékesen az eladott tokok után fát ültetünk Magyarországon!

Ha máris eldöntötted, hogy kell Neked egy elegáns, egyedi és csúcskategóriás tok, akkor kattints ide, de még számos információt megosztanék veled.

A hátlap ugyan valódi fából készül, de a Melian tokok keretét egy erős TPU váz alkotja. Erre azért van szükség, hogy a fa merevségét csökkentse; így nem csak könnyebben leszedhető illetve felhelyezhető a tok a telefonra, hanem a rugalmasságát növelve nő a védelmi funkciója is.

Ez a tok nem arra lett tervezve, hogy a tízemeletes tetejéről hajigáld le a telefonod úgy, hogy semmi baja ne legyen. Ennek ellenére – normál körülmények között – védelmet nyújt. A Melian fa telefontokok hátlapja kissé a kamera fölé emelkedik, ezt a területet is óvva az ütésektől, karcolásoktól. A gombok is takarva vannak a TPU keretnek köszönhetően, viszont mivel ez rugalmas, könnyen benyomhatóak.

Egyszerűen nagyszerű: a fa hátlap páratlan szépsége és a tok kialakítása egyszerre ad lélegzetelállító esztétikát és profi funkcionalitást.

Gravírozott telefontok? Igen! A valódi fa hátlapba az általad választott mintát gravírozással visszük bele. Egyrészt gyönyörű mintákat kapsz; hiszen köztudott, hogy a gravírozott fa elképesztően szép. Másrészt pedig a fába égetett minták biztosan nem kopnak le, ellentétben jó néhány, szilikon tokra nyomtatott társukkal.

Így próbálhatod ki ingyen a Melian telefontokot

Prémium termékek esetében nincs helye a garanciával kapcsolatos idegtépő vitáknak! Ha a Meliannál vásárolsz, akkor a 90 napos, teljes körű garancia mellett “Boldogság garanciát” is szerezhetsz: ha 90 napon belül nem beszélnek legalább 3-an a tokodról, akkor visszafizetjük az árát.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ezalatt az idő alatt akkor is visszavesszük a megrendelt tokot – és visszafizetjük az árát –, ha egyszerűen nem tetszik. Sőt, még csak magyarázkodnod sem kell! Különösen hasznos ez, ha ajándékba vásárlod a tokot és véletlenül rossz készülékre rendeltél.

Ezen felül minden vásárlónk csomagjába egy apró meglepetést rejtünk. Viszont hogy ez micsoda, az maradjon a mi titkunk… Illetve azoké, akik már bontottak ki Melian csomagot.

Mindezt a környezettudatosság jegyében

Szeretnénk adni ott, ahonnan elveszünk. Ezért a nálunk vásárolt fa telefontokok után fákat ültetünk a MyForest Közösségi Erdőkkel együttműködve. Nézz fel a honlapunkra, és csekkold, eddig mennyi szén-dioxidot sikerült megkötnünk ezáltal!

Ajándékot keresel karácsonyra? Segíthetünk!

Menekülj meg a karácsonyi időszak idegtépő ajándék-vadászatától és az azt követő kínos-erőltetett mosolyoktól! Ha idén valami igazán különlegeset szeretnél adni valamelyik szerettednek, szuper ötlet egy fa telefontok! Ritka, kifinomult, ráadásul teljes mértékben az ajándékozott személyiségére tudod szabni. Minden tokot egyesével gravírozunk, hogy ugyanazt a minőséget tudjuk Neked és a számodra fontos embereknek adni, amit a legelső percben megálmodtunk.

Ha ennyi információval még nem sikerült Téged meggyőzni, akkor mindenképp nézz fel a honlapunkra: www.melian.hu!

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Azért remélem a felhasznált fa is Magyarországról származik, ha már környezetbarát szállítás és otthon ültetnek új fát a kivágott helyett :slightly_smiling_face:

  2. Szerintem baromi gagyi, a fa ráadásul nem is csillapítja kellőképpen az ütődést

  3. Ugye elolvastad a cikket is és ezután írtad ezt le. Mivel egy TPU váz alkotja a tokot és a fa csak a hátlapon egy boritás.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for OMEGAfan Avatar for 83miki83

Népszerű hozzászólások

  1. Azért remélem a felhasznált fa is Magyarországról származik, ha már környezetbarát szállítás és otthon ültetnek új fát a kivágott helyett :slightly_smiling_face:

  2. Szerintem baromi gagyi, a fa ráadásul nem is csillapítja kellőképpen az ütődést

  3. Ugye elolvastad a cikket is és ezután írtad ezt le. Mivel egy TPU váz alkotja a tokot és a fa csak a hátlapon egy boritás.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for OMEGAfan Avatar for 83miki83