fbpx Skip to content

Idén rengeteg meme-et láthattunk Black Friday-jel kapcsolatban, ahol is Mel Gibson a Rettenthetetlenből türelemre int minket az árakat látva, majd mikor pénteken egy sokkal magasabb áthúzott ár mellett ugyanaz az ár látszik, ami korábban is volt, akkor kiadja a támadási parancsot. Ez a meme sajnos jól mutatja a magyar Black Friday kultúrát. Nálunk viszont nincs csalás, nincs ámítás, nincsenek előzetesen feltornázott árak, amiket aztán a normális árra leviszünk, és ettől úgy tűnik, mintha óriási kedvezménnyel adnánk a terméket. Nálunk nincs elő-Black Friday vagy Blue/Grey Friday, és mi nem is a magyar szokások szerint teljesen fura, akár nem is novemberi vagy akár nem is pénteki napon, hanem a valódi, azaz az utolsó novemberi pénteken tartjuk ezt a fura “ünnepet”.

Ember legyen a talpán, aki ki tud igazodni manapság a különféle Black Friday akciókban, mert sosem lehet igazán tudni, hogy hol mikor van az akció és az tényleg akció-e vagy lehúzás? Mi nem akarunk zsákbamacskát árulni, nálunk valódi, kézzel fogható kedvezmények vannak, nem akarjuk az ügyfeleinket átverni. Na de nézzük is akkor, hogy mivel készültünk az idei Black Friday-re.

Kezdjük is a legegyszerűbbel: értékhatártól függetlenül ingyenes a házhozszállítás, ezzel tehát már akkor is jól jársz, ha semmi akciós terméket nem rendelsz. Ezt tudjuk, hogy imádjátok. De térjünk is át a komolyabb dolgokra.

  

Kedvenc tok márkánk nem titkolt módon a Spigen, noha évről-évre, iPhone modellről iPhone modellre kipróbáljuk rengeteg más márka tokját is, de az 100%, hogy a végén egy Spigen tok biztosan a saját készletünkben is landol a változatos design és színek mellett leginkább a megbízhatóságának köszönhetően. Az akció nem áll meg a tokjaiknál, hanem az összes, a kínálatunkban elérhető Spigen termékre 10% kedvezmény jár, csak a mai napon, találhattok itt kábeleket, óratokokat, óraszíjakat, AirPods tokokat, töltőket, autós kiegészítőket és még sok mást a mintegy 963 Spigen termékünk közt.

Az Apple Watch töretlen népszerűségnek örvend, egyre több ember számára elérhető, ez köszönhető annak, hogy az egy-két generációval ezelőtti modellek is a mai napig tökéletesen megfelelnek a felhasználóknak és a használt piacon elég jó árban megvásárolhatóak. Az Apple Watch SE megjelenése és kedvezményes ára is egyre több embert sarkall arra, hogy beruházzon egy okosórára, azonban sokak megmaradnak az egy darab gyári szíjnál, holott annyira egyszerű cserélni és annyiféle, külső gyártó által készített szíj is kapható a piacon, hogy kár lenne csak az Apple drága gyári változatainál megmaradni. Éppen ezért a mai napon az összes Apple Watch szíjra 10%-os kedvezményt biztosítunk, nézzetek alapos körbe az oldalunkon.

Na, hogy tetszenek a Black Friday akcióink?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. A zöld NATO szíj nagyon szép.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for White64GB Avatar for Szifon

Népszerű hozzászólások

  1. A zöld NATO szíj nagyon szép.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for White64GB Avatar for Szifon