fbpx Skip to content

A Pitaka márkával már többször is találkozhattatok itt a Szifon.com-on, hiszen a csapatból többen is használjuk a termékeiket. Legyen szó egy telefontokról vagy épp egy autós tartóról, egy rendívül masszív kiegészítőt kapunk.

Annak ellenére, hogy egy hihetetlenül vékony termékről beszélünk, tökéletes védelmet ad az iPhone-unknak, főleg a sérülékeny üveg hátlapnak, aminek a cseréje adott esetben igen költséges tud lenni.

A Pitaka egy merev, érdekes textúrával rendelkező tok. Maga a termék aramidból készül, ami egy rendkívül masszív, kevlár típusú anyag, de annál jóval erősebb és könnyebb. Tehát lényegében elmondhatjuk, hogy golyóálló az iPhone tokunk, viszont, ami talán ennél is fontosabb szempont lehet, hogy szinte törhetetlen és rendkívüli védelemmel látja el a készüléket.

Az aramidot leginkább a hadiparban, illetve különböző védőfelszerelések, például tűzálló ruházat, vagy golyóálló mellények esetén használják, de előfordul még repülés- és űrtechnológiában is.

Az aramid anyag, hosszabb nevén “aromás poliamid”, a nagy teljesítményű szintetikus műszálak csoportjába tartozik. Eredetileg légi- vagy katonai célokra fejlesztették ki őket. Az aramid rostok molekuláit viszonylag merev polimerláncok jellemzik. Ezek a molekulák erős hidrogénkötésekkel vannak összekapcsolva, amelyek hatékonyan továbbítják a mechanikai igénybevételt, lehetővé téve a viszonylag kis molekulatömegű láncok használatát. Az aramidszálak vékonyabbak, mint az átlagos emberi haj, és jellegzetesen sárga színük van. Különböző mintákhoz szőni, illetve színezni is lehet.

Ezen felül mindegyik Pitaka iPhone tok rendelkezik beépített mágnessel is, hogy a mágneses autós tartókkal is kompatibilis legyen. Ez körbeöleli az iPhone-ban lévő, vezeték nélküli töltésre alkalmas “tárcsát” így továbbra is megmarad maga a töltési mechanizmus, de már mágneses is lett a készülékünk, ami rendkívül fontos lehet sok esetben!

 Fekete Péntek alkalmából az összes Pitaka termékre 20% kedvezményt kaptok a Styleboltban.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Soha nem volt Pitaka tokom, de most rendeltem egyet a 12 Pro Maxra. Remélem bejön, mert drága lenne ahhoz, hogy ne legyen jó. :slight_smile:

  2. Nekünk a kedvenc tokunk, csak ne akard levenni. :smiley: Egyébként kell hozzá még majd az autós tartó és akkor perfect (persze csak ha van autód, és erről is van cikk)

  3. Van, amit néztem az elfogyott. :slight_smile:
    Amúgy a Spigen toknál is azt írtátok, hogy kedvenc tokotok. Én a vékony tokokat szeretem.

  4. Van infótok róla, hogy mikor lesz fekete/kék verzióban 12 Pro maxra?

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for dokabalint Avatar for Nem_Tom Avatar for SzifonAdmin