Az iOS 14.3 kevésbé zavaróvá teszi az egyéni ikonokat

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az iOS 14 megjelenése után elkezdtek terjedni az egyedi kezdőképernyők fotói a neten, amiket a Parancsok alkalmazással létrehozott egyedi ikonokkal oldottak meg a felhasználók.

Egészen eddig azonban ezek az ikonok kellemetlenek voltak, mert ha rájuk böktél, először a Parancsok nyílt meg és csak utána a kért alkalmazás. Úgy néz ki azonban, hogy az iOS 14.3 változtat ezen!

Federico Viticci a MacStories-tól így írt Twitteren erről az újdonságról:

Fantasztikus változtatás az iOS 14.3 második bétájában: a főképernyőhöz adott parancsok mostantól a kompakt felhasználói felületet használják és nem nyitják meg a Parancsok alkalmazást.

Ami azt jelenti, hogy az egyéni ikonok, mint például a mi MacStories Shortcuts Icons csomagunk ikonjai is helyben futnak majd, mint a widgetek!

Persze ettől még ezek a „parancsikonok” nem tudják megjeleníteni az alkalmazások jelvényeit és fentről továbbra is beúszik egy értesítés arról, hogy parancs fut, de ez így már sokkal kevésbé rossz felhasználói élmény.

Személy szerint ettől még nem fogok egyéni ikonokat csinálni a főképernyőmre, de elképzelhetőnek tartom, hogy így már sokaknak megéri majd.

Te készítenél egyedi ikonos parancsokat alkalmazásaidhoz?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. dokk says:

  A moloko appal szépen ki lehet cserélni az ikonokat és felülről sem jön be az értesítési sáv. Egy hátránya van, amit a cikk is említ, hogy nem fogod látni a jelvényt az ikonon.

 2. Buci says:

  Remélem a 12s széria dual sim merülési problémát megoldják ezzel…

 3. Jadeye says:

  erről írj már egy kicsit többet, milyen dual SIM merülési problémára gondolsz pontosan?

 4. Buci says:

  ha dual simmel vannak használva a készülékek akkor éjjel simán merül 30-40% a teló, igen friss nullás telefonoknál is csinálja :frowning: ha még nincs rajta adat sem. airplane módban nem merül csak minimálisan.
  itt egy csomóan jelezték már ezt a problémát
  htt ps://discussions.apple.com/thread/251956914?r_s_legacy=true&page=35

 5. Jadeye says:

  a linkelt poszt indítója nem 30-40, hanem 4%-os merülést ír. azon az oldalon, amit te linkeltél, pont van egy 13-20%-os hozzászólás, aki azt írja, hogy más szolgáltatós kártyát berakva nem merül annyira.

  nálad azonos szolgáltatóhoz tartozik mindkét kártya, vagy különbözőhöz? az 5G be van kapcsolva vagy nem?

 6. Buci says:

  ha átnyálazod a 35 oldalt akkor van ott több is mint 13-20% , dual simmel nem megy az 5G és két különböző szolgáltatós kártyát használok na mindegy reméljük megoldják ezt a bugot… 11 Proval nincs ilyen gond.

 7. totopad says:

  Ezt a 11Pro-m is generálja, nem kell hozzá 12.

 8. Sosem lesz már újabb béta? Mire vár az Apple?

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!