Megérkezett a HDR támogatás az iPhone 12 modellekhez a YouTube app esetén

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A YouTube app legújabb verziója meghozta a HDR támogatást az iPhone 12 mini, ‌iPhone 12‌, iPhone 12 Pro és ‌iPhone 12 Pro‌ Max modellekhez.

A YouTube az iPhone X óta támogatja a HDR-t az appban, de az iPhone 12 megjelenésekor ez frissítéseket igényelt.

A videó minőségét a jobb felső sarokban lévő három pontra kattintva tudjuk beállítani, és itt a már megszokott felbontások mellett mostantól a HDR opció is alapértelmezetten elérhető, ha maga az adott készülék támogatja, és nyilván ha a tartalom is HDR-es.

A HDR csak a 2017 óta megjelent eszközökön érhető el, és fontos, hogy ezeknek OLED-kijelzővel kell rendelkezniük, tehát az iPad modelleken, valamint az ‌ iPhone 11‌ és iPhone XR esetén ez nem opció, mert azokban LCD van.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. Nem_Tom says:

  Nálam sajna nem működik
  (Iphone X, YT app frissítve: 15.45.2)
  Másnak is van ilyen tapasztalata?

 2. Jadeye says:

  és ha letörlöd az appot, és újra letöltöd?

 3. Nem_Tom says:

  Köszi a tippet, kipróbáltam, de a törlés és felhőből újra lehúzás után is sajna ugyan az a helyzet.
  De elgondolkoztatott az ötleted. Esetemben nem az iPhone X volt az első telóm a régiről pedig átköltözéssel jöttem át. Lehet e miatt megjegyzett vmi beállítást, de hogy az újratelepítés sem adott tiszta lapot…
  Nem világos. Valaki hasonló cipőben?

 4. Az internet sebességed elegendő? Csak mert automatikusan 480p-re teszi. Mert még az is lehet. Iphone X-re a hdr már régebb óta elérhető.

 5. Nem_Tom says:

  Köszi a logikus felvetést. Kipróbáltam egy másik wi-fi hálózatban és ott már minden felbontást HDR kiegészítéssel hozott. No gondoltam vacak a másik net és tényleg ez okozza, de legnagyobb meglepetésemre mikor visszatértem az első hálózatba most már itt is megy a HDR :man_shrugging:
  Úgy látszik vmiért idő kell mire átvált.

  Mindenkinek ezer köszönet

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!