fbpx Skip to content

A napokban az Apple csendben eltávolította az Apple TV Remote alkalmazását az App Store-ból.

Az Apple TV Remote lehetővé tette számunkra, hogy iPhone-ról és iPadről is könnyedén irányítsuk az Apple TV-t – de szerencsére ezt természetesen továbbra is megtehetjük, hiszen az Apple ezt már két évvel ezelőtt integrálta a rendszerbe, így nincs is már szükség külön alkalmazásra.

Az alkalmazás már nem elérhető az App Store-ban, de ez nem meglepő, mivel az Apple az iOS 12-ben a Vezérlőközpontba építette a Remote funkciót, így hozzáférhetnünk az összes vezérlőhöz anélkül, hogy bármilyen alkalmazást le kellene töltenünk.

Az Apple Támogatás oldalán az Apple TV Remote beállítása iPhone, iPad és iPod touch készüléken cikkben is azt javasolják, hogy adjuk hozzá az Apple TV Remote appot az iOS Vezérlőközponthoz.

Fontos tudni, hogy az Apple TV Remote alkalmazás eltér az iTunes Remote alkalmazástól, az utóbbi segítségével távolról játszhatunk le dalokat és videókat Apple TV-n vagy Mac-en, és ez az alkalmazás továbbra is ingyenesen elérhető az App Store-ban.

Te használtad külön az Apple TV Remote appot?

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.