Videó: iPhone 11 Pro vs. iPhone 12 vs. iPhone 12 Pro kamera összehasonlítás

Mrwhosetheboss a YouTube csatornáján összehasonlította az iPhone 11 Pro, az iPhone 12 és az iPhone 12 Pro kameráját.

Ez persze még nem a teljes kép, hiszen a jövő hónapban érkező iPhone 12 Pro Max még jobb kamerát kapott, de egész jó elképzelésünk lehet ennyiből is azt illetően, hogy mennyit fejlődtek a kamerák idén.

Az összehasonlításban megnézhetsz pár nappali és éjszakai portrét, nappali képeket, szelfit, optikai/digitális nagyítással készült képeket és a javított videóstabilizálásra is kitér.

Mrwhosetheboss arra a konklúzióra jut, hogy az iPhone 12 és 12 Pro kamerái sok ponton picit javultak az előző évi modellekhez képest, de a Pro éjszakai képességeit leszámítva nincs drasztikus eltérés.

Arra számít, hogy az iPhone 12 Pro Max a szenzormozgató optikai képstabilizálásával és nagyobb szenzorjával lesz az igazi ugrás, de arra még nyilván várnunk kell novemberig.

Szerinted megéri a kamera miatt frissíteni iPhone 12-re vagy 12 Pro-ra?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. novisz says:

  iPhone 12 Pro Max-re gondolt a szerző az utolsó bejegyzésben.
  Kben köszi a videót!

 2. Put2 says:

  Azt lehet tudni, hogy mekkora lesz pontosan a pro max-nak a szenzor mérete?

 3. totopad says:

  -részben- Azért váltottam tavaly, mert nem kellett kompromisszumot kötni a Pro modelleknél és a kicsi, léngyegében ugyanazt tudta, mint a Max, nekem ez kibszás, hogy, ha a legjobb technikát szeretném, akkor azt csak a nagyobb készülékkel kapom meg. Idén tuti nem váltok, jövőre meg meglátom, milyen lesz a 13-as széria…

 4. Put2 says:

  Szerintem pont jól csinálja, hogy mindent a max-ba tesz bele, hisz így a neve utal rá, hogy max vagyis kimaxolva… Meg akkor mi értelme lenne a max-névnek? A tavalyi hibát így orvosolták

 5. Jadeye says:

  a Max név értelme a maximális méretű iPhone. nem amiatt lett Max, mert abba tenne bele mindent az Apple.

 6. Put2 says:

  Mostantól már így is lehet értelmezni :nerd_face::nerd_face::rofl::rofl: Max=Maximum feature :slight_smile:

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!