fbpx Skip to content

Az új iPhone-ok mellett minden évben elvárás az új processzor. Ez idén sincs másként, az Apple ismét egy új A-sorozatú processzorral állt elő.

Az A14 Bionic processzort az összes iPhone 12 modell megkapta. Ez igazán jó hír azok számára is, akik nem feltétlen a Pro modellt tervezik megvenni.

Az iPhone 12 Pro és a Pro Max teszt pontszámait a Geekbench-en összesítve láthatjuk. Ezek az új eredmények mutatják az Apple legújabb A-sorozatú chipjének, az A14 Bionic-nek a sebességét.

Az Geekbench-en lévő adatokat folyamatosan frissítik, így napról-napra újabb pontszámokat láthatunk. Az iPhone 12 Pro-nál az eddigi leggyorsabb eredmény az egymagos 1613, és a többmagos 4076 pontszám. Átlagban eddig úgy tűnik, hogy az A14 Bionic processzor körülbelül 26 százalékkal gyorsabb, mint az Apple A13 Bionic processzora.

Az iPhone 12 Pro Max esetében eddig kevesebb eredményt tettek közzé. A legjobb eredmény az egymagos 1590-es és a többmagos 4062-es pontszámok. A számok alapján úgy tűnik, hogy az iPhone 12 Pro Max több mint 20%-kal gyorsabb, mint az iPhone 11 Pro Max. Ez nem lenne meglepő, ugyanis az új iPad Air – amelyben szintén az új A14 Bionic processzor található – is hasonló eredményeket mutatott.

John Poole, a Geekbench alapítója szerint ezek a pontszámok tipikusan egy vadonatúj, pár perce aktivált iPhone-ra jellemzőek. Azt is hozzátette, hogy lehetséges, hogy a teszt futtatásakor a telefon még különböző háttérfolyamatokkal volt elfoglalva, amelyek befolyásolják ezeket a számokat.

A számok alapján úgy tűnik, az Apple ismét egy erős processzort hozott nekünk.

Neked mi a véleményed az új processzorról?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Én úgy szeretnék egyszer egy olyan iPhone-t, ami gyengébb az elődjénél…

    Amúgy csak poénból, de szoktam antutu teszteket csinálni, amikor kijön egy frissités és az a vicces, hogy a 11Pro-m jelentősen alacsonyabb pontszámot mutatott a 13-as IOS végén, mint amikor megvettem. Minden egyes frissitéssel változnak a pontszámok is.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for totopad