Ez talán a legfelszínesebb termékbemutatás, amit az új iPhone-okról megnézhetsz

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tesztelők és újságírók még hozzá se jutottak az új iPhone-okhoz, de az Apple egy TV csatornához küldött egy iPhone 12-t, egy iPhone 12 Pro-t és néhány tartozékot.

Ott pedig Becky Worley, az ABC News tech riportere a lehető legfelszínesebb módon mutatta be a telefonokat.

Ez persze egyáltalán nem olyan dolog, amit ne lehetne egyszerűen megmagyarázni, hiszen TV-ben ment le a bemutató, ahol bárki láthatja, ráadásul a reggeli műsorban (Good Morning America), ezért a szájbarágós stílus szinte kötelező, főleg mivel technológiai hírről van szó.

Igazából arra jó ez a rövidke videó, hogy „élőben” láthassuk az iPhone 12 kék és az iPhone 12 Pro óceánkék színét, hiszen idén a kék az új zöld, valamint Becky demonstrálja az új MagSafe-rögzítésű bőrtárcát.

A kimaradt fali adapterre és fülhallgatóra is kitérnek, ehhez pedig Kaiann Drance-t hívták be videohívásban, aki az Apple iPhone marketing csapatának vezetője. Természetesen ő se mondott el semmi olyasmit, amit ne tudnál, ha megnézted az Apple hivatalos bemutatóját, de ismét csak emlékeztetni kell magunkat, hogy ez azoknak készült, akik nem követik a tech híreket és ez is csak a háttérben megy a TV-n, amíg megisszák a reggeli kávét.

Ennek ellenére mi is foglalkozunk egy államokbeli reggeli műsorral, amit egyébként valószínűleg nem tennénk, szóval lehet, hogy mégiscsak jó marketing lépés volt ez az Apple részéről.

Neked hogy tetszenek az új kék színek a videó alapján?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. expa says:

    Jól láttam a videóban, hogy a hölgy rámosolygott a selfie kamerára és az készített egy fotót? Jó lenne ez a fícsör bele. Droidon évek óta van.

  2. Droidon minden IS van.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!