Az Apple a legerősebb iPhone-ként hirdeti az iPhone 12-t

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az iPhone 12 és 12 Pro bemutatását követően az Apple többek között TV reklámokban és online hirdetésekben is megkezdte az iPhone-ok promózását.

Az Apple a legutóbbi YouTube videójában az új ‌iPhone 12‌-t és 12 Pro-t az “eddigi legerősebb iPhone”-ként említi, kiemelve a designt, a kamerát és az 5G támogatást.

A videó elején az iPhone új designján van a hangsúly, majd a telefon feloldásával megérkezik az erő is, ezzel szemléltetve az “eddigi legerősebb iPhone” jelzőt és az 5G-t. A videó alatt Yma Sumac – Gopher és Whethan – Drumdown Mambo zenéit hallhatjuk.

Az Apple ‌iPhone 12‌ és 12 Pro október 16-a óta előrendelhető az Apple oldalán, és október 23-án érkeznek a vásárlókhoz.

Neked hogy tetszik ez a videó?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. Minden évben a legerősebb iphone “jön ki”:grinning:

 2. martonv says:

  hm pedig azt hittem gyengebb jott ki

 3. Inkább azzal foglalkoznának, hogy legyen gyári bőrtok! Azt a pocsék szilikon rendeltem hozzá. Remélem jön a bőr is egyhamar.

 4. expa says:

  Nekem volt eredeti bőr tok a telóhoz, soha többet annyira vacak minőség! Drága volt de legalább rossz…

 5. Külföldi portálon azt írták november 4-től lesz kapható a bőrtok ha jól emlékszem. Nekem eddig szinte csak bőr tokom volt a telókon, én meg vagyok elégedve a minőséggel.

 6. Jönni fog hozzá, ha emlékszel volt a bemutatón olyan tok is amibe bele lehet dugni a telefont és csak az órának van egy kis kivágás benne. Még azt se lehet kapni. De amúgy igen mint felettem írták, több portálon is azt írják, hogy az apple november 6.-át mondott a börtok megjelenésére.

 7. Mindig ezt mondják, erre már a fanok is legyintenek😂

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!