fbpx Skip to content

Az Unbox Therapy YouTube csatorna alábbi videójában részletesen bemutatja az Apple többször is használható arcmaszkját, amelyet a vállalati és kiskereskedelmi alkalmazottak számára készítettek.

Az arcmaszkot a vállalat mérnöki és ipari formatervezési csapatai terveztek. A világjárvány közepette az Apple fontos küldetésének érezte, hogy saját arcmaszkot készítsen, amelynek a dobozán természetesen a ’Designed by Apple in California’ felirat is szerepel.

Az arcmaszk doboza öt darab, egyenként csomagolt maszkot tartalmaz fülhurkokkal, a kényelem és a biztonságosabb illeszkedés érdekében. Minden maszk csomagolásán egy használati utasítás található, amely arra ösztönzi a felhasználókat, hogy mossanak kezet, nyissák ki a maszkot, majd állítsák be a hurkokat a kényelmes viselet érdekében.

Az Unbox Therapy szerint a kiváló minőségű szövetből készült maszk sokkal kényelmesebb, mint a hagyományos orvosi maszk. A maszk háromszög alakú, az áll része lekerekített. A kialakított orr résznek köszönhetően a maszk a szemüvegesek számára is ideális, hiszen nem párásodnak be a szemüveg lencséi a maszk használata közben.

Ami a légszűrést illeti, az Apple nem közölte a maszk orvosi osztályozását. Lewis Hilsenteger véleménye szerint a maszk hatékonyan blokkolja a légáramlást.

Nagyon biztonságos érzés. Ami a légzést illeti, azt mondanám, hogy meglehetősen összehasonlítható (egy orvosi maszkkal), de határozottan jobban fed, mint egy orvosi maszk.

A maszk többféle méretben készült el és ötször mosható. Mosás előtt akár nyolc órán át is használható. Mivel a maszkot vállalati és kiskereskedelmi alkalmazottak számára készítették, így a nagyközönség számára nem lesz elérhető.

Az Unbox Therapy videójában látható a ClearMask is, azaz az átlátszó maszk, amelyet a siket és hallássérült vásárlók miatt használnak a dolgozók, ezzel lehetővé téve a szájról olvasással való kommunikációt maszk viselése mellett is.

Neked hogy tetszik az Apple által készített arcmaszk?

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.