A Phoenix 2 játék demója már elérhető az iOS 14-es Apprészletek funkció segítségével

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az App Clips, avagy magyarul az Apprészletek egy új, ‌iOS 14-es‌ funkció, amely lehetővé teszi az alkalmazások egy részének futtatását az ‌App Store-ból való‌ letöltés nélkül.

Az Apprészletek az egyszerű és gyors elérésre összpontosítanak, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy másodpercek alatt megnyissanak és elvégezzenek egy feladatot.

Ahelyett, hogy le kellene töltenünk egy teljes appot az App Store-ból, az Apprészletek egyszerűen betölthetők és egyből futtathatók. Miután végigfutattuk a bemutató részt, természetesen a teljes alkalmazás letöltését is felajánlja nekünk az iOS 14.

A Firi Games játékfejlesztő cég készített egy apprészletet a Phoenix 2 űrlövöldözős játékához. Az apprészlet egyszerűen elindítható, ha megnyitjuk a Phoenix 2 oldalát egy iOS 14-et futtató eszközön. Ezt követően ha az oldal tetején rákoppintunk az apprészlet sávján a JÁTÉK gombra, alul felugrik egy kis ablak, amely felajánlja, hogy elindítsuk a játék demóját a „Lejátszás” gomb segítségével:

 

A demó verzió ugyanúgy játszható, mint az eredeti alkalmazás, de az alkalmazás telepítése nélkül. Miután befejeztük a demó kipróbálását, egy linket kapunk, amire koppintva letölthetjük App Store-ból a tényleges alkalmazást.

A Phoenix 2 egyébként a freemium modellt követi, tehát ingyenesen letölthető az App Store-ból, és vásárolhatunk benne krediteket, amivel a továbbhaladás gyorsabb lehet a játékban.

Phoenix 2
  • Phoenix 2
  • Méret: 212.94 MB | Verzió: 6.1.6
  • Ár: Ingyenes | Értékelés:

Neked hogy tetszik az új Apprészletek funkció?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. tök jó… mondjuk egy ilyen gagyi* jateknal… :grinning:
    *0 jatekelmeny, jobbra-balra huzogatsz vmit… :smile:

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!