Több új Apple TV modell érkezhet

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Twitteren Fudge (choco_bit) felfedte, hogy az Apple idén több új Apple TV modellel fog minket lerohanni.

Lesz köztük olyan, amiben még az iPhone XS A12-es chipje található meg, de valószínűleg olyan is, amibe az A14 vagy annak egy combosabb variánsa kerül.

Sok pénzt öntenek az Apple Arcade-be. Nagy címeken dolgoznak, amik többek közt a Breath of the Wild riválisai szeretnének lenni, épp ezért érkezik egy A12X/Z-s, illetve egy “A14X-szerű” Apple TV, és kontrollerre is számíthatunk.

Jelenleg az 5. generációnál tartunk Apple TV terén, még ha egyébként az 1080p-s és a 4K-s modellt nem is kezeli külön az Apple, és ezt a cupertinói vállalatnak 13 év alatt sikerült összehozni. Épp ezért több mint érdekes lenne, ha nem csak egy új Apple TV-t mutatnának be, hanem rögtön többet is, de hát mostanában ilyen időket élünk.

Fudge csiripelésének legszomorúbb része, hogy néhány játékhoz majd legalább A13 chip lesz szükséges.

Szerinted mit lehetne javítani az Apple TV-n?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. Szerintem el kéne engedniük ezt az Arcade témát, de már valószínüleg annyi pénzt beleöltek, hogy kénytelenek még invesztálni. Remélem multimédia téren is kitalálnak valami újat és nem minden energiát egy játékkonzol kifejlesztésébe fektetnek.

  2. A legfontosabb elem, a wifi 6 biztos belekerül.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!