fbpx Skip to content

Az iOS 11 egyik újdonsága volt a teljesen megújult App Store, amiben helyet kapott a Ma fül, ahol az Apple rendszeresen összegyűjt néhány hasznos alkalmazást egy történetbe.

Miután elképzelhető, hogy nem nézed minden héten az App Store Ma fülét, úgy döntöttünk, hogy az érdekesebbeket átemeljük ide is. Mai sztorink az “Egy szakács legjobb barátja”.

Ösztön, kreativitás, türelem… Mi különbözteti meg a remek séfet az átlagos szakácstól? Erre nem csak egyetlen jó válasz létezik, azonban az állandó tanulni vágyás és a helyi ízek, a friss termékek és a piacok felfedezése iránti csillapíthatatlan kíváncsiság biztosan szerepet játszanak benne.

Számos alkalmazás segíti, hogy – bármilyen szinten is legyél – jó szakáccsá válj, mindegy, hogy a legkiválóbb összetevőket keresed vagy új receptek tökéletesítésén dolgozol. Kóstolj bele ezekbe az appokba, és hagyd, hogy a konyhai törekvéseid alapjává váljanak.

Állítsd össze bevásárlólistád

Biztosan minden receptednek megvan az a néhány titkos összetevője, amitől a végeredmény extra zamatot kap. Kövesd nyomon a Paprikával, mikor kell utánpótlást vagy bármi mást rendelned.

Az alkalmazás automatikusan terméktípusok szerint rendszerezi bevásárlólistádat, így például az összes tejterméket egy helyen láthatod. Rendezgesd receptjeidet, vagy tervezd meg a heti vagy havi menüt a Paprika Recipe Manager segítségével, és a szinkronizálásnak köszönhetően minden eszközödön ugyanazt fogod látni.

Könnyítsd meg mindennapjaid, és állítsd össze bevásárlólistád közvetlenül az alkalmazásban.

[appstore id=”1303222868″]

Válaszd a megfelelő bort

Nem tudod, milyen bor passzolna a vacsorához? A Vivino eszközödet digitális borszakértővé változtatva hagyja, hogy a főzésre koncentrálj. Az alkalmazás segít megtalálni a menüdet tökéletesen kiegészítő bort, neked csak annyi a dolgot, hogy lefotózod az üveg címkéjét, és a Vivino ellát az adott borral kapcsolatos minden információval.

Ezután az appon keresztül akár meg is vásárolhatod a kiválasztott italt, és véleményedet is megoszthatod másokkal.

Találd meg kedvenced a Vivino könyvtárának többmilliós borválasztékában.

[appstore id=”414461255″]

Inspirálódj

Ha épp nem akar jönni az ihlet, fordulj a Cookpad receptek alkalmazáshoz. A több ezer ínycsiklandó recept között biztosan találsz némi inspirációt.

Az alkalmazás Search menüjében különféle kategóriák között böngészhetsz, és kipróbálhatod a neked tetsző fogásokat. Ha pedig épp neked van olyan recepted, amit szívesen megosztanál, töltsd fel az appra, hogy másokat is inspirálj.

Mentsd el kedvenc receptjeid saját digitális szakácskönyvedbe, és oszd meg őket másokkal.

[appstore id=”585332633″]

Időzíts tökéletesen

A halnak 20 perc sütés kell; a hagyma párolása 5 perc… Sokszor nem könnyű párhuzamosan nyomon követni a sok-sok összetevő különféle sütési és főzési idejét, de a MultiTimer: Multiple timers használatával akár hat, névvel ellátott időzítőt is beállíthatsz képernyődön.

Az alkalmazás figyelmeztet, ha valamelyik időzítő lejár, így az sem gond, ha száz felé áll a fejed a főzés során.

[appstore id=”973421278″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok