fbpx Skip to content

A Picaso Lab jóvoltából korlátozott ideig vásárolhatunk Steve Wozniak által aláírt, bőrből készült iPad és MacBook tokokat.

A tokok az Apple társalapítója, Steve Wozniak nevét, pontosabban a Woz becenevet kapták. Az aláírt tokok több méretben kaphatók iPad és MacBook modellekhez.

Természetesen nem olcsó, de a teljes befolyt összeg két jótékonysági szervezethez kerül, akik továbbítják a kaliforniai tűzvészek rászorulóinak.

Ben Lovejoy, a 9to5Mac szerkesztője már kipróbálta a sima, nem dedikált bőr tokot, és összehasonlította az Apple által kiadott bőr tokkal:

„A bőr és a kivitelezés minőségét tekintve azt mondanám, hogy a kettő közül nem tudnék választani. Az Apple féle tok egy kicsit karcsúbb, míg a Picaso tokja sokkal praktikusabb, kényelmesebb és biztonságosabb, és nem utolsó sorban olcsóbb. Mindezen tényezők kombinációja alapján nálam a Picaso nyert.”

A Picaso Lab alapítója összefogott Wozzal, hogy felajánlja ezeket a limitált kiadású tokokat:

„2020 nehéz év volt mind a 7,8 milliárd ember számára. Különösen pusztító volt a kaliforniaiaknak. Sajnos minden év egyre melegebb és szárazabb lesz. A 2020-as kaliforniai tűzesetek ismét a legsúlyosabb tragédiák közé sorolhatók. Tűzoltóink rendületlenül dolgoznak a tüzek eloltásán, de ennek a rémálomnak még nincs vége. A helyi beszállítók és a kisvállalkozások folyamatosan zárnak be. Senki sem tudja, mikor lesz jobb, de tudom, hogy tűzoltóinknak minden apró segítségre szükségük van, ezért ahogy tudunk, segítünk a felajánlásainkkal. Janet Wozniak és Steve Wozniak nagylelkűségével időt szakítottak ránk, hogy Woz személyesen aláírja a megrendelt tokokat. A teljes költség – ez az értékesítés minden egyes fillére, nemcsak a nyereség – a Kaliforniai Tűzvédelmi Alapítványhoz és a WildLife Segélyalaphoz kerül.”

A tokok fekete, barna és kék színben kaphatók:

Az alábbi modellekre rendelhetünk tokot:

  • 13 hüvelykes MacBook Air (2018–2020)
  • 13 hüvelykes MacBook Pro (2016–2020)
  • 16 hüvelykes MacBook Pro (minden évjárat)
  • 11 hüvelykes iPad Pro (minden évjárat)
  • 12,9 hüvelykes iPad Pro (bármilyen, Face ID-s modell)
  • 11 hüvelykes iPad Pro Magic billentyűzettel
  • 12,9 hüvelykes iPad Pro Magic billentyűzettel
  • iPad Air 4

Woz aláírása rózsaszínnel pompázik a tokokon, amely jól kitűnik a sötét bőrrel szemben, és jól működik a piros kötőelemekkel is.

Az összes aláírt tok egységesen 350 dollárba, azaz nagyjából 109.000 forintba kerül. A folyamatos megrendelések után a Picaso Lab továbbítja Woznak a tokokat, így előfordulhat, hogy néhány hét is lehet, amíg megkapjuk a megrendelt tokot.

Ha megtetszett az egyedi, limitált kiadású Picaso Lab tok, akkor itt tudod megrendelni.

Neked hogy tetszik a Woz által dedikált, egyedi tok?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok