Így tesztelték az Apple Watch-ot a bemutatója előtt

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az iPhone 4 elvesztése óta tudjuk, hogy az Apple emberei néha utcára viszik az új termékeket tesztelni, de tesznek rájuk speciális tokokat, hogy elrejtsék a valódi designt.

Így tettek 2015 előtt is, amikor az Apple Watch-ot egy gagyi iPod nano utánzattá tették egy műanyag tokkal.

A képeket az @AppleDemoYT Twitter oldalon osztották meg és így alaposan megfigyelhetjük, hogy hogyan rejtette el az Apple az Apple Watch-ot bemutatója előtt.

A szilikon tokban egy rozsdamentes acél tokozású, első generációs Apple Watch prototípus található.

Az Apple Watch megjelenése előtt sokan használták hatodik generációs iPod nano-jukat óraként, ez az Apple Watch azonban mégis inkább a harmadik generációs iPod nano-nak próbálta magát álcázni.

Igaz, ha bárki 1-2 másodpercnél tovább nézte, azonnal rájött, hogy semmi köze nincs az iPodhoz. Valahol Cupertino környékén könnyen lehet, hogy most is ott van valakinél egy új Apple termék, a szabadban, egy ronda műanyag tokban.

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!