DigiTimes: már készülnek a gyártók az új AirPods-ra és Apple Watch-ra

Sokszor az elemzőknek a gyártósori információk segítik a jóslataikat és ez most sincs másképp.

A DigiTimes állítólag tudni véli, hogy az ASE Technology-nál már készülnek az idei új Apple Watch modellekre és egy új AirPods-ra is. Vessük bele magunkat a pletykába!

Ha minden igaz, az ASE Technology-nál legalább két új Apple Watch modell és egy új AirPods chipjét is gyártják már, ezzel készülve az őszi nagy hajrára.

A két Apple Watch valószínűleg az új Series 6-ot és egy olcsóbb „SE” modellt jelent. A Series 6 valószínűleg minden jóságot megkap majd, míg az „SE”-t az iPhone SE-hez hasonlóan kell elképzelni: az új óra hardverét a Series 3 házában hozza majd.

Utóbbival az Apple az olcsóbb okosórákkal venné fel a versenyt és ha sikerülne egy olyan árcédulát rakniuk az eszközre, amivel el is tudnák csábítani azokat, akkor letarolhatnák a viselhető kütyük piacát.

Minden más részletet illetően már kuszák a jóslatok: elképzelhető, hogy az új órák szeptemberben érkeznek, de az októberre is van esély és emellett az is vita tárgya, hogy az új AirPods modellek az AirPods Pro formavilágát öröklik, vagy tovább viszik az első két AirPods modellét.

Egy biztos, az új AirPods és Apple Watch modellekkel az Apple tovább terjeszkedik majd a viselhető kütyük közt.

Te várod már az őszi Apple bemutatókat?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. gunar says:

  Azért azt annyira nem vágom, miért is a series3 tokjába teszik az SE ürát és miért is nem a series4-be, hiszen a kettő között volt a méretváltás. Na meg abból is lesz eSIM-es verzió?

 2. Jadeye says:

  ez a kérdésed most olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy az első generációs iPhone SE-t miért egy 5s házába tették, és miért nem egy iPhone 6-éba.

 3. gunar says:

  Azért ott volt nagy felzúdulás a méret és forma miatt anno és azután évekig azt olvastuk mindenhol, hogy kellene a kisebb megint, míg az óra esetében nem nagyon találtam ilyent, hiszen a fogadtatása teljesen jó volt a userek körében.

 4. Czo says:

  A paromnak pl ezert nincs most oraja, mert a kezen tul nagy volt a 40-es ora, ezert az vissza lett kuldve.

 5. Felesegem is igencsak papirvekony, de a kezen nem tunik ormotlannak a 40-es 5-os.

 6. Czo says:

  A 38-as utan nagynak erezte a 40-et.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!