fbpx Skip to content

Kis túlzással, de elmondhatjuk, hogy a világtörténelem egyik legfurább tanéve kezdődött meg egy hete. A koronavírus már tavasszal teljesen átalakította a modern oktatási rendszert, amire minden intézmény és diák másképp reagált, de az eredményességéről nem a mi tisztünk dönteni. Ezalatt az egy hét alatt a diákok épp hogy csak elkezdték újra megszokni az iskolapadot, de van, ahol már sajnos bezárásra került az iskola vagy csak egy-egy osztály kényszerült karanténba vonulni.

Az iskolakezdés minden évben extra költségekkel jár, akármilyen intézménybe is járunk: van, ahol füzeteket, írószereket, könyveket kell vásárolni, máshol pedig a technikai kütyüinket kell felvértezni a napi használatra. Az érettségi utáni képzéseken nem ritka, sőt, már majdnem mindenki a laptopjára vagy tabletjére jegyzetel és arról tanul, így nem mindegy, hogy ezeket hogyan tudjuk nap, mint nap a suliba cipelni. Az iskolakezdést mi egy 20%-os kedvezménnyel támogatjuk, ami a mai naptól vasárnapig él minden iPad és MacBook tokra és táskára, kivételt képeznek ez alól a gyári Apple termékek.

Egy laptop manapság már egyszerűen elengedhetetlen egy egyetemista számára és mivel napi szinten hordják magukkal, ezért a súly és akkumulátoridő elég fontos tényező tud, amik miatt sokak választása egy-egy Apple laptopra esik, amihez mi például jó szívvel tudjuk ajánlani a Mujjo vegán bőr és szövet sleeve tokjait, amelyek kellő védelmet és eleganciát kölcsönöznek a MacBooknak. Aki viszont nem egy már meglévő táskába keres tokot a laptopjának, hanem egy külön táskát szeretne neki, de nem akarja a klasszikus, csúnya, mindenre, de igazán semmire nem jó általános laptop táskát megvenni, annak a TechProtect táskát ajánlanánk, amelyek mindegyike vállpánttal, kézi füllel és számos rekesszel  rendelkezik, de van olyan is, ami belül puha, szőrös belsővel rendelkezik és bizonyos szintig kívülről vízlepergető is.

Az iPadek folyamatosan haladnak afelé, hogy munkaeszköznek is tudjuk őket használni, így egyáltalán nem meglepő, hogy sokan tanulásra is laptop helyett egy tabletet használnak. Nagy előnye, hogy teljesítményben sokszor már nem is marad el egy új iPad egy laptoptól, de méretben, súlyban és akár üzemidőben is megveri a laptopokat, és akkor még nem is beszéltünk az Apple Pencil adta előnyökről. Mivel annyiféle iPad van már a piacon, hogy nem érnénk a lista végére, ha mindegyikhez keresnénk egy olyan tokot, amit a legjobban ajánlanánk, így most csak néhány, általunk kedvencnek tartott tokot mutatnánk be. A Speck tokjaival nem lehet mellényúlni, hiszen a klasszikus kihajtós, kitámasztós modelljük szinte minden iPadre elérhető többféle színben is, így biztosan mindenki megtalálja a neki tetszőt. A Spigen tokjait mindenféle Apple termékhez szeretjük használni, hiszen a magas minőség mellé kellő védelem is társul, és elég változatos a kínálatuk, amiben helyet kapott szerencsére olyan tok is, amiben biztonságosan lehet az Apple Pencilt is cipelni.

Ne feledjétek, hogy a 20%-os kedvezmény csak a szeptember 7–13. közt leadott rendelésekre érvényes.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok