Downlink: legyen neked is valós idejű, műholdas háttérképed Mac-re

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új Mac háttérképet keresel? A Downlink egy olyan app, amivel egy csodálatos macOS háttérkép gyűjteményhez férhetünk hozzá.

A specifikusan műholdakra épülő alkalmazás valós idejű műhold képeket biztosít számunkra, amiket Mac gépeinken ingyenesen beállíthatunk háttérként.

A műholdas képeket a GOES-16, a GOES-17 és a Himawari-8 generálja. Az első kettő a NASA és a NOAA által üzemeltetett műhold, míg a Himawari-8 japán időjárási műholdja. A Downlink 20 percenként automatikusan frissíti a Mac asztal hátterét a műholdak legfrissebb képeivel. Az alkalmazás néhány alapértelmezett nézetet ajánl fel, de létrehozhatunk saját háttereket is. Tetszés szerint ránagyíthatunk akár az otthonunkra, vagy egyszerűen kiválaszthatjuk kedvenc helyünket.

A későbbiekben a Downlink új forrásokkal fogja bővíteni az alkalmazást, amint azok elérhetővé válnak. Anthony Colangelo fejlesztőnek eddig még nem sikerült olyan nyílt és elérhető adatforrást találnia Európára vagy Afrikára, amely megfelel a szükséges képminőségi követelményeknek és frissítési gyakoriságnak.

Ha unod már a jelenlegi Mac háttered, vagy szereted a változatos háttérképeket és érdekel az űr világa, akkor mindenképp próbáld ki ezt az alkalmazást.

A Downlink ingyenesen letölthető a Mac App Store-ban.

Downlink
  • Downlink
  • Méret: 5.2 MB | Verzió: 2.3
  • Ár: Ingyenes | Értékelés:

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!