fbpx Skip to content

Új Mac háttérképet keresel? A Downlink egy olyan app, amivel egy csodálatos macOS háttérkép gyűjteményhez férhetünk hozzá.

A specifikusan műholdakra épülő alkalmazás valós idejű műhold képeket biztosít számunkra, amiket Mac gépeinken ingyenesen beállíthatunk háttérként.

A műholdas képeket a GOES-16, a GOES-17 és a Himawari-8 generálja. Az első kettő a NASA és a NOAA által üzemeltetett műhold, míg a Himawari-8 japán időjárási műholdja. A Downlink 20 percenként automatikusan frissíti a Mac asztal hátterét a műholdak legfrissebb képeivel. Az alkalmazás néhány alapértelmezett nézetet ajánl fel, de létrehozhatunk saját háttereket is. Tetszés szerint ránagyíthatunk akár az otthonunkra, vagy egyszerűen kiválaszthatjuk kedvenc helyünket.

A későbbiekben a Downlink új forrásokkal fogja bővíteni az alkalmazást, amint azok elérhetővé válnak. Anthony Colangelo fejlesztőnek eddig még nem sikerült olyan nyílt és elérhető adatforrást találnia Európára vagy Afrikára, amely megfelel a szükséges képminőségi követelményeknek és frissítési gyakoriságnak.

Ha unod már a jelenlegi Mac háttered, vagy szereted a változatos háttérképeket és érdekel az űr világa, akkor mindenképp próbáld ki ezt az alkalmazást.

A Downlink ingyenesen letölthető a Mac App Store-ban.

[appstore id=”1454269192″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok