fbpx Skip to content

Az iOS 11 egyik újdonsága volt a teljesen megújult App Store, amiben helyet kapott a Ma fül, ahol az Apple rendszeresen összegyűjt néhány hasznos alkalmazást egy történetbe.

Miután elképzelhető, hogy nem nézed minden héten az App Store Ma fülét, úgy döntöttünk, hogy az érdekesebbeket átemeljük ide is. Mai sztorink a “Kapásból imádni fogod”, mely a Fishing Clash nevű játékot mutatja be.

Ha a horgászversenyek nyüzsgő világára vágysz, de nem hiányzik a csali és felszerelés beszerzésével járó hercehurca (vagy kiadás), próbáld ki a Fishing Clash: Horgászos játékot!

Rengeteg csodálatos helyszín közül választhatsz: a Nagy-korallzátony, a Loch Ness és az Amazonas csak rád vár, ahol akár órákon át is hódolhatsz a szenvedélyednek, ha a Fishing Clash-sel játszol.

Dobd be a horgot, akassz egy jókora halat és csévéld fel az orsót a képernyőn megjelenő, egyszerű vezérlőgombokkal! Az alapokon túl megismerheted a versenyhorgászat összes csínját-bínját és akár a süllőzés, valamint a sport-, műlegyes- és lékhorgászat különleges fortélyait is elsajátíthatod.

Csiszolgasd a horgásztudásod, és akár egy-két cápát is kifoghatsz!

A bemelegítéstől az éles versenyig állandóan van valami tennivaló, a halak lenyűgöző választékának köszönhetően – harcsa, süllő, barracuda, valamint cápák és bálnák várnak rád – pedig soha nem tudhatod, mi akad legközelebb a horgodra.

Említettük már, hogy emellett rengeteg dolgot tudsz a saját igényeidre szabni? Ha igazán belehúzol és remekül játszol, profi új felszerelésekre tehetsz szert és minél előbbre jutsz, annál nagyobb és jobb horgászhelyek várnak rád.

Minél nagyobb hal akad a horgodra, annál nagyobb jutalom üti a markodat – minden hal egy külön egyéniség, úgyhogy készülj fel jól a viadalra!

[appstore id=”1151811380″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok