fbpx Skip to content

A Google a napokban két nagyobb bejelentést is tett az Apple felhasználók örömére.

 

2017-ben ugyan a Google törölte a Google Térképet a watchOS-ről, de most minden bizonnyal újra használhatjuk majd a navigációs alkalmazást az óráinkon is. Bónuszként a vállalat azt is bejelentette, hogy CarPlay Dashboardra is kiterjesztik az applikációt.

A CarPlay Dashboardon anélkül, hogy bezárnánk a térképet, könnyedén léptethetjük az aktuálisan hallgatott zeneszámokat, de akár rápillanthatunk a naptáridőpontokra is.

A watchOS esetén pontos megjelenést még nem tudni, de az biztos, hogy hetek kérdése és részletes navigációs lehetőségekkel használhatjuk óránkon is. Legyen az séta, kerékpározás, autózás közben vagy akár tömegközlekedési eszközön.

A térképet teljeskörűen csak telefonunkkal kiegészülve tudjuk használni. Míg az elmentett helyekre, például haza vagy a munkahelyre az Apple Watch-ról is elindítható lesz a navigáció, de az új címek elindításához szükség lesz a telefonunkra. Természetesen ezt követően a navigálást követhetjük tovább az óránkon.

Te várod a Google Maps-t az óra és a CarPlay esetén?

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.