App Store-sztori: A nap fogása

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az iOS 11 egyik újdonsága volt a teljesen megújult App Store, amiben helyet kapott a Ma fül, ahol az Apple rendszeresen összegyűjt néhány hasznos alkalmazást egy történetbe.

Miután elképzelhető, hogy nem nézed minden héten az App Store Ma fülét, úgy döntöttünk, hogy az érdekesebbeket átemeljük ide is. Mai sztorink a “A nap fogása”.

Ha hobbid a horgászat, többé nem kell üres kézzel hazatérned. A WeFish segítségével egyszerűen megtervezheted horgásztúrád részleteit, hogy minden adott legyen egy tökéletes, vízen töltött naphoz.

Először is válaszd ki a helyszínt, hogy megtudd, milyen időjárási körülményekkel kell számolnod – akár horgászatod pontos időpontját is megadhatod. De ha arra vagy kíváncsi, mikor a legideálisabbak a feltételek a nagy fogáshoz, állítsd be a figyelmeztetés funkciót: ehhez csak annyit kell tenned, hogy meghatározod a horgászatod típusának megfelelő paramétereket, mint például a hullámok magasságát, a választott holdfázist vagy a vízhőmérsékletet.

Ellenőrizd az összes változót, hogy a legtöbbet hozhasd ki a horgászatodból.

A legnagyobb horgászok a tapasztalataikból tanulnak. Rögzítsd összes kapásod az alkalmazásban, majd egészítsd ki olyan részletekkel, mint a horgászat módja, a halfaj megnevezése, a dátum és a helyszín. Így mindent egy helyen nyomon tudsz követni, és ha szükséged van rá, bármikor eléred. Horgászattal kapcsolatos eredményeidet pedig akár más horgászokkal is megoszthatod, vagy megismerkedhetsz olyanokkal, akik szintén osztoznak szenvedélyedben.

Ne felejtsd el csekkolni a statisztikáid, hogy megtudd, mely módszerek bizonyultak a leghatékonyabbnak. Ha pedig próbára tennéd a képességeidet, teljesítsd az appon belüli kihívásokat. Képes vagy egyetlen év leforgása alatt 20 különböző fajt horogra akasztani? Ki tudsz fogni egy murénát?

Elő a botot, és meglátod.

WeFish | Fishing Activity
  • WeFish | Fishing Activity
  • Méret: 178.47 MB | Verzió: 4.0.6
  • Ár: Ingyenes | Értékelés:

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!