Shot on iPhone: Hockey Tape – az NHL visszatérése az iPhone 11 Pro szemszögéből

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy igen ötletes videóval hívja fel a figyelmünket az Apple az NHL visszatérésére a Shot on iPhone kampányuk keretében.

A “Hockey Tape” címet viselő, 30 másodperces videóban a Vegas Golden Knights játékosai, Marc-André Fleury és Mark Stone jégkorongoznak iPhone 11 Pro-kat is használva, amelyet a palánkhoz, kapuhoz, egy jégkorong ütőhöz és egy korcsolyához rögzítettek.

“Lásd úgy a játékot, mint még soha az Ultra Wide és a Slo-mo segítségével.” – olvasható a videó leírásában.  A reklám februárban készült a Las Vegas-i SoBe Ice Arena-ban.

“Néhány kelléket kaptunk, és magunk készítettük el a videót. Játszottunk, önmagunk voltunk, hülyéskedtünk, és jól éreztük magunkat.” – mondta Stone. “Kaptunk egy forgatókönyvet, de ránk bízták a videó végkimenetelét, hogy megmutathassuk a személyiségünket. Fleury az egyik legnagyobb személyiség a bajnokságban, így sokkal gördülékenyebben ment vele a munka.”

A Vegas Golden Knights egyike annak a 24 csapatnak, akik részt vesznek az augusztus 1-jén kezdődő NHL Stanley Kupa selejtezőn. Minden mérkőzés a kanadai városokban, Edmontonban és Torontóban kerül megrendezésre. Más sportligákhoz hasonlóan az NHL márciusban a koronavírussal kapcsolatos aggodalmak miatt szüneteltette 2019-20 szezonját. Azonban a bajnokság májusban bejelentette a ’Return to Play’ tervét, ami magában foglal egy új selejtező fordulót, amelyből kiderülhet, hogy mely csapatok jutnak be a hagyományos Stanley Cup rájátszásba.

Te követed az NHL mérkőzéseit?

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!