Kínai Nemzeti Fitnesz Nap Apple Watch kihívás: ismét csak Kínában szerezhető meg

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tavalyi évhez hasonlóan az Apple ismét ünnepelni fogja a kínai Nemzeti Fitnesz Napot. Az esemény augusztus 8-án lesz, a jelvény megszerzéséhez pedig mindössze 30 percet kell edzeni.

Ez a kihívás ugyanakkor csak Kínában érhető el, és mint a korábbi esetekben, most is geolock van rajta, vagyis hiába állítjuk át hozzá a készülékünk régióját Kínára, nem fogja nekünk ezt feldobni, ha Kínán kívülről próbálkoznánk.

A múlt évhez hasonlóan egyébként idén ismét 30 perces mozgást kell elvégeznünk ahhoz, hogy megkapjuk a jelvényt és az iMessage matricákat.

A 9to5Mac cikkéből kiderül az is, hogy Kína egyébként minden évben megünnepli a Nemzeti Fitnesz Napot a 2008-as pekingi olimpia óta, az Apple pedig már harmadik éve csatlakozott az eseményhez Apple Watch kihívás formájában.

Te jártál már valaha Kínában?

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!