Új Apple alkalmazás érkezhet Windows-ra

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly a macOS Catalina esetén az Apple mondhatni rituálisan meggyilkolta az iTunes alkalmazást és darabjaiból elkészítette a Zene, Podcastok és Apple TV alkalmazásokat.

Ez a szétválás azonban “a sötét oldalon” nem történt meg, Windows-on a mai napig iTunes-t kell használniuk az Apple kedvelőknek. Elképzelhető, hogy ez hamarosan változni fog.

Az olasz Aggiornamenti Lumia weboldal információi szerint az Apple egy új Windows alkalmazáson dolgozik.

Egy új Apple alkalmazás érkezik hamarosan a Microsoft Store-ba?

Tavaly az Apple kitett egy álláshirdetést oldalára, ahol kifejezetten az Universal Windows Platform (UWP) fejlesztésében jártas fejlesztőket kerestek, és a munka leírásában a „következő generációs média alkalmazások” Windows-ra való elkészítését adták meg.

Maga az iTunes 2018 óta elérhető a Microsoft Store-ból, de az egy klasszikus, Win32-es asztali alkalmazás és nem UWP, ezért nem tud futni a Microsoft egyéb rendszerein, mint például az Xbox One-on.

Az Apple újabban nyitottabb a szolgáltatásait illetően, tavaly néhány okostelevízión megjelent az iTunes és az Apple TV alkalmazás is, így könnyen elképzelhető, hogy Windows-ra is készítene a cupertinói vállalat modern alkalmazásokat, hogy minél több előfizetőt tudjanak elérni.

Te örülnél neki, ha Windows-ra is lenne Apple Music, Apple TV és Podcastok alkalmazás?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. Na, ez jó.
    LG Tv-m van, pont azért, mert Airplay-es és Apple TV is van benne. Imádom. Baromi jól kezeli a telefont, gyors, hibamentes.

  2. Szóval értékelném, ha lenne Apple TV Win-en is. Laptopom az marad Windows-os.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!